Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Poseu l’albergínia i el pebrot en una safata que pugui anar al forn. Afegiu-hi oli i sal i escaliveu-ho al forn, a 200 ºC, uns 50 min.
  2. Quan les verdures siguin cuites, demaneu ajuda a un adult per treure-les del forn. Un cop fora, tapeula safata i deixeu que el pebrot i l’albergínia es refredin. D’aquesta manera costaran menys de pelar.
  3. Mentre espereu que es refredin les verdures, prepareu les sardines. El millor és que, a l’hora de comprar-les, demaneu a la peixateria que les filetegin. Si no ho heu fet, us tocarà fer-ho a nosaltres. Demaneu a un adult que us faci un cop de mà. Traieu el cap de les sardines, obriu-les per la meitat i reviseu que quedin el mínim d’espines possible.
  4. Aprofiteu que teniu el forn encès per torrar les llesques de pa de motlle i reserveu-les.
  5. Peleu l’albergínia i el pebrot i talleu-los ben menuts.
  6. Poseu els trossets d’albergínia i pebrot sobre el pa, acabeu-ho amb les sardines, amb la pell cap avall, i doneu-los un toc al forn, només 2 min.
  7. Demaneu ajuda novament a un adult per treure les coques del forn, amaniu-les amb un bon raig d’oli i una mica de flor de sal.

El consell

En comptes de posar-hi pebrot i albergínia, també podeu preparar la coca amb uns tomàquets cherry, unes làmines de carbassó i una mica de ceba.

Si les talleu per la meitat, aquestes coques poden quedar la mar de bé com a aperitiu, per a un dia que tingueu convidats a casa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto