Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Posem l’albergínia i el pebrot en una safata que pugui anar al forn. Hi afegim oli i sal i ho escalivem al forn, a 200 ºC, uns 50 minuts.
  2. Quan les verdures siguin cuites, demanem ajuda a un adult per treure-les del forn. Un cop fora, tapem la safata i deixem que el pebrot i l’albergínia es refredin. D’aquesta manera ens costarà menys de pelar.
  3. Mentre esperem que es refredin les verdures, preparem les sardines. El millor és que, a l’hora de comprar-les, demanem a la peixateria que ens les filetegin. Si no ho hem fet, ens tocarà fer-ho a nosaltres. Demanem a un adult que ens faci un cop de mà. Traiem el cap de les sardines, les obrim per la meitat i revisem que quedin el mínim d’espines possible.
  4. Aprofitem que tenim el forn encès per torrar les llesques de pa de motlle i les reservem.
  5. Pelem l’albergínia i el pebrot i els tallem ben menuts.
  6. Posem els trossets d’albergínia i pebrot sobre el pa, ho acabem amb les sardines, amb la pell cap avall, i els donem un toc al forn, només un parell de minuts.
  7. Demanem ajuda novament a un adult per treure les coques del forn, les amanim amb un bon raig d’oli i una mica de flor de sal.

El consell

En comptes de posar-hi pebrot i albergínia, també pots preparar la coca amb uns tomàquets cherry, unes làmines de carbassó i una mica de ceba.

Si les talles per la meitat, aquestes coques poden quedar la mar de bé com a aperitiu, per a un dia que tinguis convidats a casa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 abr

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

25 abr

Ultimate pancakes

En aquest taller podeu aprendre a fer pastís sense la necessitat d’encendre el forn. Si sou amants del...

26 abr

Taller de crestes i empanades

Els dimecres 19 i 26 d’abril podeu aprendre a fer crestes i empanades al taller del Centre Cívic Sagrada...

26 abr

Alimentació i embaràs. Segon trimestre.

Durant l’embaràs, la salut de la mare és el més important per a una correcta gestació...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto