Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Poseu l’albergínia i el pebrot en una safata que pugui anar al forn. Afegiu-hi oli i sal i escaliveu-ho al forn, a 200 ºC, uns 50 min.
  2. Quan les verdures siguin cuites, demaneu ajuda a un adult per treure-les del forn. Un cop fora, tapeula safata i deixeu que el pebrot i l’albergínia es refredin. D’aquesta manera costaran menys de pelar.
  3. Mentre espereu que es refredin les verdures, prepareu les sardines. El millor és que, a l’hora de comprar-les, demaneu a la peixateria que les filetegin. Si no ho heu fet, us tocarà fer-ho a nosaltres. Demaneu a un adult que us faci un cop de mà. Traieu el cap de les sardines, obriu-les per la meitat i reviseu que quedin el mínim d’espines possible.
  4. Aprofiteu que teniu el forn encès per torrar les llesques de pa de motlle i reserveu-les.
  5. Peleu l’albergínia i el pebrot i talleu-los ben menuts.
  6. Poseu els trossets d’albergínia i pebrot sobre el pa, acabeu-ho amb les sardines, amb la pell cap avall, i doneu-los un toc al forn, només 2 min.
  7. Demaneu ajuda novament a un adult per treure les coques del forn, amaniu-les amb un bon raig d’oli i una mica de flor de sal.

El consell

En comptes de posar-hi pebrot i albergínia, també podeu preparar la coca amb uns tomàquets cherry, unes làmines de carbassó i una mica de ceba.

Si les talleu per la meitat, aquestes coques poden quedar la mar de bé com a aperitiu, per a un dia que tingueu convidats a casa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18-20 ago

Firamar 2017

Aquest agost engega una de les propostes més marineres de la temporada. Sant Pol de Mar celebra la tradicional...

20-21 ago

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

20-21 ago

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto