Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Poseu l’albergínia i el pebrot en una safata que pugui anar al forn. Afegiu-hi oli i sal i escaliveu-ho al forn, a 200 ºC, uns 50 min.
  2. Quan les verdures siguin cuites, demaneu ajuda a un adult per treure-les del forn. Un cop fora, tapeula safata i deixeu que el pebrot i l’albergínia es refredin. D’aquesta manera costaran menys de pelar.
  3. Mentre espereu que es refredin les verdures, prepareu les sardines. El millor és que, a l’hora de comprar-les, demaneu a la peixateria que les filetegin. Si no ho heu fet, us tocarà fer-ho a nosaltres. Demaneu a un adult que us faci un cop de mà. Traieu el cap de les sardines, obriu-les per la meitat i reviseu que quedin el mínim d’espines possible.
  4. Aprofiteu que teniu el forn encès per torrar les llesques de pa de motlle i reserveu-les.
  5. Peleu l’albergínia i el pebrot i talleu-los ben menuts.
  6. Poseu els trossets d’albergínia i pebrot sobre el pa, acabeu-ho amb les sardines, amb la pell cap avall, i doneu-los un toc al forn, només 2 min.
  7. Demaneu ajuda novament a un adult per treure les coques del forn, amaniu-les amb un bon raig d’oli i una mica de flor de sal.

El consell

En comptes de posar-hi pebrot i albergínia, també podeu preparar la coca amb uns tomàquets cherry, unes làmines de carbassó i una mica de ceba.

Si les talleu per la meitat, aquestes coques poden quedar la mar de bé com a aperitiu, per a un dia que tingueu convidats a casa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

01-30 jun

Jornades gastronòmiques de la clova de l'Estartit

L’Estartit vol retre un homenatge a la cuina marinera, i aquest mes de juny organitza les jornades gastronòmiques...

01-30 jun

Jornades de l'Arròs d'Amposta

Si us cal una excusa per visitar les Terres de l’Ebre, les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs...

01-30 jun

VIII Campanya dels Fideus a la Cassola de Tossa

Els fideus a la cassola són un plat que ha estat sempre present a les cuines de Tossa de Mar. Cada casa elaborava...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto