Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu l’escarola. Centrifugueu-la fins que quedi sense aigua. Lamineu la meitat dels alls i poseu-los en una cassola amb oli fred. Quan tinguin un color torrat uniforme, retireu-los i poseu-los en un plat amb paper.
  2. Amb el mateix oli, afegiu-hi la resta d’all sencer i, a poc a poc, coeu-los fins que estiguin negres o gairebé negres. El bacallà, talleu-lo a daus petits, d’1,5 x 1,5 cm, aproximadament, i amaniu-los amb un raig d’oli i una mica de pell de mandarina ratllada. Si l’oli de l’all és massa fort per al vostre gust, afegiu-ne de cru.
  3. La mandarina, peleu-la, traieu-li la part blanca i separeu-ne els grills.
  4. Muntatge: en un plat, poseu una base d’escarola; a sobre, trossos de bacallà i trossos de mandarina. A sobre, una capa d’escarola i bacallà i mandarina, respectivament. Acabeu-ho amb quatre làmines d’all torrat i amaniu-ho amb l’oli, el vinagre i sal, al vostre gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 nov

Ruta 'Valls, assaboreix l'oli'

L’oli d’oliva, aliment sagrat a la Mediterrània antiga, també s’ha emprat des de temps...

25 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

25 nov

Adopta un Celler

Prepareu el paladar per descobrir el Celler Herència Altés, el convidat al Bar del Pla de Barcelona d'aquesta...

25 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto