Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. En aquest cas, només ens interessen les cuixetes de la guatlla, que es couen molt ràpidament i són molt divertides de menjar. Les heu de transformar en una piruleta (si ho voleu fer, si no també són bones!). Per fer-ho, heu de repelar la part de la pota i unir-ho tot a la base. Lligueu-ho amb la pell de la guatlla mateix.
  2. Per al puré de cigrons: es tracta de triturar els cigrons amb l’oli, la sal, el pebre i l’aigua. Reserveu-ho. Si voleu posar el puré calent al plat, simplement l’escalfeu un moment al microones.
  3. Escalfeu el forn a 180 ºC.
  4. Feu una salsa barrejant l’oli, la soja i la mel. Submergiu les cuixes en aquesta barreja i les suqueu en ametlla granet crua.
  5. Coeu-ho al forn 15 min.
  6. Quan les cuixetes estiguin a punt, traieu-les del forn amb l’ajuda d’un adult. Serviu-les sobre el puré de cigrons i ho acabeu amb una mica de sèsam torrat.

El consell

El puré de cigrons queda molt bé si hi afegiu una miqueta d’all.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 set

Festes de la sega de l'arròs de les Terres de l'Ebre

Els municipis de la zona del delta de l’Ebre reten homenatge a la tradició pagesa del territori. Com...

22-24 set

37a Fira de Calella i l’Alt Maresme

Amb més de 30 anys d’història, la Fira de Calella i l’Alt Maresme s’ha convertit en...

24 set

'El Masnou, terra de mar' amb tast de vins

Descobriu el Masnou tot gaudint de la seva gastronomia amb l’itinerari “El Masnou, terra de mar”,...

24-25 set

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto