Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. En aquest cas, només ens interessen les cuixetes de la guatlla, que es couen molt ràpidament i són molt divertides de menjar. Les heu de transformar en una piruleta (si ho voleu fer, si no també són bones!). Per fer-ho, heu de repelar la part de la pota i unir-ho tot a la base. Lligueu-ho amb la pell de la guatlla mateix.
  2. Per al puré de cigrons: es tracta de triturar els cigrons amb l’oli, la sal, el pebre i l’aigua. Reserveu-ho. Si voleu posar el puré calent al plat, simplement l’escalfeu un moment al microones.
  3. Escalfeu el forn a 180 ºC.
  4. Feu una salsa barrejant l’oli, la soja i la mel. Submergiu les cuixes en aquesta barreja i les suqueu en ametlla granet crua.
  5. Coeu-ho al forn 15 min.
  6. Quan les cuixetes estiguin a punt, traieu-les del forn amb l’ajuda d’un adult. Serviu-les sobre el puré de cigrons i ho acabeu amb una mica de sèsam torrat.

El consell

El puré de cigrons queda molt bé si hi afegiu una miqueta d’all.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

02-19 nov

QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts

Després de cinc edicions d’èxit de la ruta Tapes i Canyes a Sant Vicenç dels Horts, l’activitat...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto