Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En una paella profunda sofregiu la cansalada tallada a daus. Un cop la tingueu ben dauradeta, reserveu-la.
  2. Piqueu la ceba ben petita. Sofregiu la ceba a foc mitjà en la mateixa paella que heu fet la cansalada. Podeu afegir-hi una mica d'oli si ho considereu oportú. Sofregiu-ho fins que la ceba sigui transparent.
  3. Afegiu-hi el bitxo, els tomàquet ratllats, el concentrat de tomàquet i una mica de sal. Incorporeu-hi també els cirerols. Deixeu-ho sofregir durant uns minuts, fins que la salsa es concentri. En l'últim moment, afegiu de nou la cansalada a la paella i doneu-li un parell de voltes. Rectifiqueu-ho de sal si és necessari.
  4. Coeu la pasta seguint les indicacions del fabricant. Un cop cuita, reserveu mig got de l'aigua de cocció i afegiu-lo a la salsa.
  5. Escorreu la pasta i barregeu-la amb la salsa. Afegiu-hi el formatge ratllat i serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 mai

I Fira de Productes Gurmet Catalans

Potser a hores d'ara no cal recordar la història de Jean Leon, però en farem cinc cèntims, perquè...

27 mai

DVins: Mostra de vins i caves de proximitat

Agramunt acull la V Mostra de vins i caves de proximitat aquest 27 de maig, una mostra que busca donar a conèixer...

27 mai

Taller de paelles i arrossos imprescindibles

Una bona paella, platja, sol i calor són potser els elements més característics d’un estiu...

27-28 mai

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto