Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En un motlle rodó per anar al forn, poseu-hi la pasta de full estirada. Farciu-la amb el cabell d’àngel i, tot seguit, col·loqueu-hi els fruits secs. Coeu-ho al forn a 180 ºC durant uns 15 o 20 min, fins que la pasta de full sigui cruixent i els fruits secs, torrats.
  2. Desfeu els fulls de gelatina en un bol amb el suc de poma i pinteu-lo. Un cop fred, desmunteu el pastís.
  3. Nota: si voleu, podeu acompanyar el pastís amb una copeta de vi dolç.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto