Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Tallem la sípia a tires fines.
  2. En una cassola amb un raig d’oli, a foc fort, enrossim les tires de sípia, només un momentet, perquè agafin color. Les retirem i les reservem.
  3. A la mateixa cassola, hi posem les cloïsses. Les tapem i les coem, a foc mitjà, fins que s’obrin (només ens caldran uns 3 minuts). Les reservem i també en guardem el brou.
  4. A la mateixa cassola, amb una mica més d’oli, sofregim la ceba picada amb el gra d’all, també picat, a foc lent, uns 10 minuts.
  5. Hi afegim els tomàquets ratllats i ho deixem coure a foc lent uns 10 minuts més.
  6. Hi posem les patates, pelades i esqueixades. Ho remenem una mica, amb el foc fort. Quan s’hagin enrossit lleugerament, hi aboquem el brou de peix i el brou de les cloïsses. Ho deixem coure fins que les patates siguin toves, uns 15 minuts, a foc baix.
  7. Finalment, hi posem el pebre vermell, la sípia i les cloïsses. Hi fem un bull, ho tastem, per veure si hi falta una mica de sal, i ja ho podem servir.

El consell

  • Esqueixar patates significa tallar-ne un tros i arrencar la resta, de manera que queda un tros llis i l’altre trencat.
  • En aquesta recepta, coem les cloïsses a part, per si n’hi ha alguna que no estigui bé. Sabrem que no són bones perquè no s’obriran. Però, si tenim molta confiança, les podem posar directament, al final de la cocció.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 abr

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

25 abr

Ultimate pancakes

En aquest taller podeu aprendre a fer pastís sense la necessitat d’encendre el forn. Si sou amants del...

26 abr

Taller de crestes i empanades

Els dimecres 19 i 26 d’abril podeu aprendre a fer crestes i empanades al taller del Centre Cívic Sagrada...

26 abr

Alimentació i embaràs. Segon trimestre.

Durant l’embaràs, la salut de la mare és el més important per a una correcta gestació...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto