Menús La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Talleu la sípia a tires fines.
  2. En una cassola amb un raig d’oli, a foc fort, enrossiu les tires de sípia, només un momentet, perquè agafin color. Retireu-les i reserveu-les.
  3. A la mateixa cassola, poseu-hi les cloïsses. Tapeu-les i coeu-les, a foc mitjà, fins que s’obrin (només caldran uns 3 min). Reserveu-les i guardeu-ne el brou.
  4. A la mateixa cassola, amb una mica més d’oli, sofregiu la ceba picada amb el gra d’all, també picat, a foc lent, uns 10 min.
  5. Afegiu-hi els tomàquets ratllats i deixeu-ho coure a foc lent uns 10 min més.
  6. Poseu-hi les patates, pelades i esqueixades. Remeneu-ho una mica, amb el foc fort. Quan s’hagin enrossit lleugerament, aboqueu-hi el brou de peix i el brou de les cloïsses. Deixeu-ho coure fins que les patates siguin toves, uns 15 min, a foc baix.
  7. Finalment, poseu-hi el pebre vermell, la sípia i les cloïsses. Feu-hiun bull, tasteu-ho, per veure si hi falta una mica de sal, i ja ho podeu servir.

El consell

  • Esqueixar patates significa tallar-ne un tros i arrencar la resta, de manera que queda un tros llis i l’altre trencat.
  • En aquesta recepta, coem les cloïsses a part, per si n’hi ha alguna que no estigui bé. Sabreu que no són bones perquè no s’obriran. Però, si teniu molta confiança, podeu posar-les directament, al final de la cocció.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

17 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto