Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Talleu la sípia a tires fines.
  2. En una cassola amb un raig d’oli, a foc fort, enrossiu les tires de sípia, només un momentet, perquè agafin color. Retireu-les i reserveu-les.
  3. A la mateixa cassola, poseu-hi les cloïsses. Tapeu-les i coeu-les, a foc mitjà, fins que s’obrin (només caldran uns 3 min). Reserveu-les i guardeu-ne el brou.
  4. A la mateixa cassola, amb una mica més d’oli, sofregiu la ceba picada amb el gra d’all, també picat, a foc lent, uns 10 min.
  5. Afegiu-hi els tomàquets ratllats i deixeu-ho coure a foc lent uns 10 min més.
  6. Poseu-hi les patates, pelades i esqueixades. Remeneu-ho una mica, amb el foc fort. Quan s’hagin enrossit lleugerament, aboqueu-hi el brou de peix i el brou de les cloïsses. Deixeu-ho coure fins que les patates siguin toves, uns 15 min, a foc baix.
  7. Finalment, poseu-hi el pebre vermell, la sípia i les cloïsses. Feu-hiun bull, tasteu-ho, per veure si hi falta una mica de sal, i ja ho podeu servir.

El consell

  • Esqueixar patates significa tallar-ne un tros i arrencar la resta, de manera que queda un tros llis i l’altre trencat.
  • En aquesta recepta, coem les cloïsses a part, per si n’hi ha alguna que no estigui bé. Sabreu que no són bones perquè no s’obriran. Però, si teniu molta confiança, podeu posar-les directament, al final de la cocció.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: