Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Batem els ous i el sucre fins que agafin un to blanquinós. Hi afegim l’oli de gira-sol, a poc a poc, i remenem fins que quedi integrat.
  2. Barregem la farina, la sal i el llevat. Ho afegim a la barreja d’ous, sucre i oli. Amb una llengua pastissera, anem remenant tot el conjunt perquè no s’abaixin els ous batuts.
  3. Hi posem la pastanaga ratllada.
  4. Engreixem i enfarinem un motlle. Hi aboquem la massa de pastanaga, la fem coure 30 minuts, a 180 ºC. Quan el pa de pessic estigui a punt, el traiem del forn amb molta cura i el deixem refredar.
  5. Per fer el glacejat: batem la mantega amb el sucre fins a aconseguir una crema molt fina. Hi afegim el formatge (procurant que no sigui fred) i la vainilla.
  6. Escampem la crema per sobre del pastís, la deixem refredar i ja el podem servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Parlem de mites alimentaris

La preocupació per la salut s’està expandint cada cop a més àmbits, sobretot en el món...

24 abr

Especial escabetx!

Els escabetxos són una forma tradicional de cuinar i conservar aliments a base de vinagre, espècies i...

24 abr

Taller de cuina de mercat

Si sou uns apassionats cuiners i cuineres que sempre busqueu descobrir nous plats, aquesta activitat us pot interessar....

25 abr

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto