Menús La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Bateu els ous i el sucre fins que agafin un to blanquinós. Afegiu-hi l’oli de gira-sol, a poc a poc, i remeneu fins que quedi integrat.
  2. Barregeu la farina, la sal i el llevat. Afegiu-ho a la barreja d’ous, sucre i oli. Amb una llengua pastissera, aneu remenant tot el conjunt perquè no s’abaixin els ous batuts.
  3. Poseu-hi la pastanaga ratllada.
  4. Engreixeu i enfarineu un motlle. Aboqueu-hi la massa de pastanaga, feu-la coure 30 min, a 180 ºC. Quan el pa de pessic estigui a punt, traieu-lo del forn amb molta cura i deixeu-lo refredar.
  5. Per al glacejat: bateu la mantega amb el sucre fins a aconseguir una crema molt fina. Afegiu-hi el formatge (procurant que no sigui fred) i la vainilla.
  6. Escampeu la crema per sobre del pastís, deixeu-la refredar i ja el podeu servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

17 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto