Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al tomàquet confitat: talleu el tomàquet a daus petits i confiteu-lo amb oli d’oliva, sal, pebre i farigola. Poseu-lo a coure fins que tingui consistència de melmelada.
  2. Per a la tonyina macerada: marineu la tonyina tallada a dauets petits en salsa de soja i oli de gira-sol.
  3. Per a la coliflor confitada: escaldeu 2 min els brots de coliflor i refredeu-los ràpidament en un bol amb gel. Escorreu-los i reserveu-los.
  4. Per a la vinagreta: mescleu l’oli d'oliva, el vinagre, la sal i el pebre acabat de moldre amb el molinet.
  5. Muntatge: al fons del got poseu el tomàquet confitat; al damunt, els daus de tonyina macerada, i, a sobre d’aquests, els brots de coliflor. Per acabar, cobriu-ho amb els verds i les flors. Amaniu-ho amb la vinagreta suau i acabeu-ho amb uns bastonets de pa per donar-hi volum.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto