Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. En primer lloc, coeu l’arròs per a fer-lo explotar: poseu-lo amb els 200ml d’aigua en una cassola i coeu-lo a foc fort fins que absorbeixi tot el líquid.
  2. A banda, poseu la llet amb la canyella, la vainilla i les peles de cítric en una cassola més gran. Quan l’arròs hagi quedat sec, afegiu-lo a la llet i coeu-lo 45 minuts, remenant constantment perquè la llet no s’enganxi a la cassola i perquè l’arròs vagi deixant anar el midó.
  3. Un cop hagi espessit, poseu-hi la mantega de fruita seca i el caramel de dàtils, i remeneu-ho perquè tot quedi ben integrat i homogeni.
  4. Per últim, repartiu-ho en gotets individuals i deixeu-ho refredar a temperatura ambient. Abans de servir, espolseu-hi canyella en pols i decoreu-ho amb ratlladura de taronja.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto