Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Preescalfeu al forn a 180 ºC.
  2. Poseu l'aigua al vas i les patates al cistell. Programeu 25 min, temperatura Varoma, velocitat 1.
  3. Traieu les patates i reserveu-les. Buideu el got i renteu-lo.
  4. Greixeu un motlle de 30 cm de diàmetre (o rectangular de 30 x 20 cm).
  5. Amb el got net i sec poseu la papallona a les ganivetes. Aboqueu-hi les clares i un pessic de sal, programeu 4 min, a velocitat 31/2.
  6. Poseu les clares en un bol gran i reserveu-les.
  7. Traieu la papallona i, sense rentar el got, poseu-hi els rovells, el sucre i les patates. Tritureu-ho programant 10 s, velocitat 4.
  8. Aboqueu-ho sobre les clares muntades a punt de neu i amb l'ajuda de l'espàtula barregeu-ho bé amb moviments envoltants de baix cap a dalt.
  9. Aboqueu-ho en el motlle preparat i fornegeu-ho durant 30 o 35 min.
  10. Sabreu que està ben cuit si en inserir una agulla al centre del pa de pessic aquesta surt seca.
  11. Després d'uns minuts, desemmotlleu-ho sobre una reixeta i deixeu-ho refredar. 
  12. Decoreu-ho empolsant-ho amb sucre de llustre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto