Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Preescalfeu al forn a 180 ºC.
  2. Poseu l'aigua al vas i les patates al cistell. Programeu 25 min, temperatura Varoma, velocitat 1.
  3. Traieu les patates i reserveu-les. Buideu el got i renteu-lo.
  4. Greixeu un motlle de 30 cm de diàmetre (o rectangular de 30 x 20 cm).
  5. Amb el got net i sec poseu la papallona a les ganivetes. Aboqueu-hi les clares i un pessic de sal, programeu 4 min, a velocitat 31/2.
  6. Poseu les clares en un bol gran i reserveu-les.
  7. Traieu la papallona i, sense rentar el got, poseu-hi els rovells, el sucre i les patates. Tritureu-ho programant 10 s, velocitat 4.
  8. Aboqueu-ho sobre les clares muntades a punt de neu i amb l'ajuda de l'espàtula barregeu-ho bé amb moviments envoltants de baix cap a dalt.
  9. Aboqueu-ho en el motlle preparat i fornegeu-ho durant 30 o 35 min.
  10. Sabreu que està ben cuit si en inserir una agulla al centre del pa de pessic aquesta surt seca.
  11. Després d'uns minuts, desemmotlleu-ho sobre una reixeta i deixeu-ho refredar. 
  12. Decoreu-ho empolsant-ho amb sucre de llustre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto