Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al borratxo: munteu els rovells i afegiu-hi la Maizena, col·loqueu-ho en un motlle i poseu-ho a coure al forn 12 min a 95 ºC. Refredeu-ho i desemmotlleu-ho.
  2. Per al gelat: barregeu sòlids i líquids per separat. Integreu-los amb un túrmix. Deixeu-ho reposar 2 h. Passeu-ho per la geladora.
  3. Per al xarop: barregeu tots els ingredients i reduïu-ho al foc suau fins a la textura desitjada.
  4. Muntatge: talleu el borratxo i banyeu-ne cada tros en el Malibú. Poseu-hi sucre pel damunt i cremeu-ho com si fos una crema catalana. A sobre de cada tall, poseu-hi una cullerada de dauets de pinya. Al costat, una bola de gelat. Acabeu-ho amb uns fils de xarop.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23 set

3a Fira Gastronòmica del Geoparc

El Geoparc de la Catalunya Central celebra des de fa tres anys la seva fira gastronòmica, una proposta que...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23-24 set

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto