Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu una cassola al foc amb un raig d’oli i enrossiu els alls pelats i tallats a làmines i les cebes ratllades. Deixeu-ho coure lentament. Quan sigui mig cuita, afegiu-hi el tomàquet ratllat i deixeu-lo concentrar
  2. Mentrestant, traieu el greix de les cuixes confitades, la pell i l’os.
  3. Remulleu el sofregit amb el raig de vi ranci i el de conyac. Deixeu que s’evapori l’alcohol.
  4. Tot seguit, afegiu-hi la carn de la cuixa confitada i el fetge gras. Deixeu-ho coure 4 min.
  5. Remulleu la molla de pa amb llet i afegiu-la a la carn. Comproveu el punt de sal i apagueu el foc. Deixeu refredar la carn una mica. Tot seguit, passeu la carn per la màquina de trinxar carn amb el forat mitjà.
  6. Poseu a bullir uns minuts les làmines de pasta. Refredeu-les en aigua freda i col·loqueu-les al damunt d’un drap blanc.
  7. Aneu posant a cada làmina una cullerada de carn i enrotlleu els canelons
  8. Feu la beixamel posant a bullir mig litre de llet. En una altra cassola, poseu la mantega i deixeu-la fondre.
  9. Incorporeu-hi la farina i deixeu-ho coure 2 min a foc suau. Afegiu-hi a poc a poc la llet perquè no faci grumolls i coeu-ho lentament 2 min. Ratlleu-hi la tòfona i el Formatge Urgèlia perquè quedi ben fos.
  10. Poseu-ho a punt de sal i pebre blanc.
  11. Tireu una cullerada de beixamel al fons de la plàtera de forn; al damunt poseu-hi els canelons, i acabeu-ho de cobrir amb la beixamel.
  12. Poseu-ho al forn a 100 °C per tal que s’escalfin els canelons i serviu-ho amb la beixamel d’Urgèlia

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Arròs i pasta

Aquesta setmana

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

27 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto