Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu els cargols —dejunats prèviament uns dies— unes quantes vegades amb aigua abundant. Una vegada estiguin ben nets i escorreguts, poseu-los a coure en una olla amb aigua freda per poder-los enganyar i que surtin. Primer, a foc molt lent amb el manat d’herbes i sal, i a mesura que vagin sortint de la closca, apugeu el foc i deixeu-los coure fins que estiguin tendres. Una vegada cuits, escorreu-los i reserveu l’aigua de la cocció.
  2. En una cassola amb oli calent, sofregiu la ceba picada ben fina. Un cop sigui rossa, afegiu-hi el tomàquet ben ratllat. Deixeu que el sofregit es concentri; afegiu-hi la sobrassada. Un cop lligada la salsa, afegiu-hi els cargols escorreguts amb dues cullerades d’aigua de la cocció.
  3. Mentrestant, feu una picada amb el pa fregit, les ametlles, les avellanes, els alls i els bitxos. Poseu també tres cullerades de l’aigua de la cocció dels cargols en el morter de la picada. Després, aboqueu la picada a la cassola; deixeu que arrenqui el primer bull i abaixeu el foc perquè estigui fent xup-xup a foc lent durant ben bé uns 15 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto