Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la crema d’espàrrecs: bulliu el manat d’espàrrecs en aigua bullent i deixeu-lo coure 4 min. Tot seguit, refredeu-lo en aigua freda. Passeu un ou per aigua durant 7 min. Tritureu conjuntament els espàrrecs i l’ou.
  2. Per afinar el puré, afegiu-hi oli d’oliva i una mica de sal. Reserveu-ho a la nevera. Per als daus de gelatina de fonoll: bulliu un parell de fonolls amb aigua i sal, que quedin ben bullits.
  3. Coleu-ho. Barregeu-hi 50 g de gelatina vegetal per cada litre del suc de la cocció.
  4. Deixeu-ho refredar fins que qualli. Tot seguit, feu-ne daus.
  5. Muntatge: poseu a coure les escopinyes al vapor. Talleu la ventresca de tonyina en làmines molt fines, com un carpaccio. Poseu-les sobre les torradetes de pa i tireu-hi per sobre una mica de fonoll picat. Acabeu el plat posant les escopinyes, els daus de fonoll i una mica de la crema d’espàrrecs.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto