Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Retireu les fulles exteriors de les cebetes i talleu les arrels deixant una part de la cabota, així quan partiu les cebes pel mig, al llarg, no es desfullaran.
  2. Poseu-les en una cassola que pugui anar al forn, saleu-les i empolseu-hi una mica de sucre.
  3. Cobriu-les amb cava i repartiu per sobre els tallets de cansalada fumada (si és massa fumada, convindrà que l’escaldeu un parell de minuts amb aigua, perquè no sigui tan forta). Poseu la cassola tapada a foc suau i deixeu-hi coure les cebes. Quan comencin a ser toves, les acabeu de coure al forn a temperatura elevada. Han de quedar ben cuites i amb molt poqueta salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: