Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Combineu el rom, el licor Benedictine i el Dumante en una coctelera.
  2. Afegiu-hi el gel, barregeu-ho durant 30 segons i, després, deixeu-ho reposar 30 segons més.
  3. Poseu l'absenta a la copa i moveu el got lentament sobre si mateix deixant que l'absenta cobreixi tot l'interior de la copa.
  4. Rebutgeu l'absenta sobrant.
  5. Poseu glaçons a la copa i bolqueu la barreja.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: