Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al sorbet: barregeu enèrgicament l’aigua i la glucosa en fred. Poseu-ho al foc i controleu-ne la temperatura.
  2. Quan arribi als 40 ºC, incorporeu-hi el sucre barrejat amb el neutre per a sorbets i deixeu pujar la temperatura fins a 85 ºC. Apagueu el foc i deixeu-ho refredar fins als 4 ºC.
  3. Incorporeu-hi la polpa de poma i el suc de llimona. Remeneu-ho bé i guardeu-ho a la nevera 6 h perquè la mescla maduri.
  4. Afegiu-hi la cervesa de baixa fermentació i passeu-ho per la sorbetera.
  5. Renteu els codonys i talleu-los a quarts. Traieu-ne les granes.
  6. Poseu els talls de codony en una plàtera de forn, juntament amb la mantega i el sucre. Tapeu-ho amb paper d’alumini i poseu-ho a coure 1 h, aproximadament, a 160 ºC. Comproveu-ne el punt de cocció, afegiu-hi la cervesa i deixeu-ho acabar de coure, que faci un xic de salsa.
  7. Serviu els codonys tebis amb el suc de la cocció i acompanyeu-los del sorbet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Fruita

Aquesta setmana

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto