Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Per al sorbet: barregeu enèrgicament l’aigua i la glucosa en fred. Poseu-ho al foc i controleu-ne la temperatura.
  2. Quan arribi als 40 ºC, incorporeu-hi el sucre barrejat amb el neutre per a sorbets i deixeu pujar la temperatura fins a 85 ºC. Apagueu el foc i deixeu-ho refredar fins als 4 ºC.
  3. Incorporeu-hi la polpa de poma i el suc de llimona. Remeneu-ho bé i guardeu-ho a la nevera 6 h perquè la mescla maduri.
  4. Afegiu-hi la cervesa de baixa fermentació i passeu-ho per la sorbetera.
  5. Renteu els codonys i talleu-los a quarts. Traieu-ne les granes.
  6. Poseu els talls de codony en una plàtera de forn, juntament amb la mantega i el sucre. Tapeu-ho amb paper d’alumini i poseu-ho a coure 1 h, aproximadament, a 160 ºC. Comproveu-ne el punt de cocció, afegiu-hi la cervesa i deixeu-ho acabar de coure, que faci un xic de salsa.
  7. Serviu els codonys tebis amb el suc de la cocció i acompanyeu-los del sorbet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Fruita

Aquesta setmana

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto