Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al sorbet de mandarina: feu un almívar posant una cassola al foc amb el sucre i l’aigua. Munteu tots els ingredients en una sorbetera domèstica. Reserveu-ho. Si no teniu sorbetera, afegiu el suc de mandarina a l’almívar i poseu-ho al congelador. Aneu-ho remenant de tant en tant perquè la textura sigui el més semblant a un sorbert artesà.
  2. Per a la crema anglesa de taronja: munteu els rovells d’ou i el sucre, afegiu-hi el suc de taronja i poseu-ho al foc. Quan comenci a espessir, sense que es talli, ho refredeu ràpidament. Reserveu-ho.
  3. Barregeu la resta d’ingredients principals en fred, coleu-ho, i poseu-ho en motlles al forn 15 min a 150 ºC.
  4. Muntatge: desemmotlleu-los i poseu-ne un a cada plat. Acompanyeu-ho d’una mica de sorbet de mandarina i crema anglesa de taronja. També hi podeu afegir, opcionalment, un parell de móres.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24-25 feb

Fira de la Mel

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto