Consells de cuina La Vanguardia

Aquestes creps tan delicioses les vaig aprendre a una de les classes de la Mireia Carbó al Caprabo. Sempre en vaig gaudir molt. Eren classes que la Mireia dedicava en exclusiva a la colla bloguera. El fet de ser pocs i coneguts va permetre crear un ambient agradable, relaxat i d’entesa absoluta entre la Mireia i el públic. Les bromes sobreenteses, les preguntes, les rialles, les intervencions espontànies… van ser una constant mentre la Mireia ens explicava amb tot detall les tres receptes de la classe: una crema de carxofes amb botifarra negra i pernil, unes galetes de formatge blau i unes creps de gelat de vainilla amb salsa toffee.

 

Preparació

  1. Per a les creps: barregeu amb el túrmix els ous, el sucre, la mantega fosa, la farina i la llet. Deixeu reposar la massa 30 min.
  2. Coeu les creps en una paella untada amb mantega procurant que quedin ben fines seguint els consells de la Mireia.
  3. Un cop fredes, farciu-les amb el gelat i acompanyeu-les amb la salsa calenta.
  4. Per a la salsa: feu un caramel fosc amb el sucre i unes gotes d’aigua. Afegiu-hi la nata líquida fins aconseguir la densitat d’una salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto