Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les creps: barregeu amb el túrmix els ous, el sucre, la mantega fosa, la farina i la llet. Deixeu reposar la massa 30 min.
  2. Coeu les creps en una paella untada amb mantega procurant que quedin ben fines seguint els consells de la Mireia.
  3. Un cop fredes, farciu-les amb el gelat i acompanyeu-les amb la salsa calenta.
  4. Per a la salsa: feu un caramel fosc amb el sucre i unes gotes d’aigua. Afegiu-hi la nata líquida fins aconseguir la densitat d’una salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: