Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a l’amanida: talleu a tires fines la ceba i el fonoll. Salteu-ho en una mica d’oli i afegiu-hi les panses, els pinyons i les tàperes. 
  2. Mulleu-ho amb els sucs i el vinagre. Reduïu-ho i saleu-ho. 
  3. Per a l’oli: infusioneu les espècies amb l’oli a foc molt suau. 
  4. Salpebreu els filets i poseu-los a coure a la planxa primer pel costat de la pell. 
  5. Taqueu el fons del plat amb una cullerada de crema agra, i al mig poseu-hi una mica de l’amanida encara tèbia. Al damunt, el peix. 
  6. Acabeu-ho amb els grills de cítrics i les herbes fresques. Amaniu-ho amb unes gotes d’oli d’espècies.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

02-19 nov

QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts

Després de cinc edicions d’èxit de la ruta Tapes i Canyes a Sant Vicenç dels Horts, l’activitat...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto