Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les cloïsses i deixeu-les 15 min en remull.
  2. Peleu les faves, renteu-les i deixeu-les en remull 20 min, perquè quedin més tendres.
  3. Coeu-les en una paella amb dos grans d’all, una cullerada d’oli d’oliva i una mica de sal; tapeu-ho uns minuts.
  4. Esbandiu les cloïsses. En una cassola, ofegueu els altres dos alls i el julivert picat, afegiu-hi les cloïsses i tapeu-ho.
  5. Quan comencin a deixar anar suc, deixateu una cullerada el safrà i afegiu-la-hi.
  6. Afegiu-hi les faves, barregeu-ho amb moviments suaus 3 min, perquè es barregin bé els sabors, i rectifiqueu-ho de sal i pebre negre.

CONSELL
A l’hora de comprar, trieu les beines de faves més verdes i cruixents, són les més fresques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: