Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu les cloïsses i deixeu-les 15 min en remull.
  2. Peleu les faves, renteu-les i deixeu-les en remull 20 min, perquè quedin més tendres.
  3. Coeu-les en una paella amb dos grans d’all, una cullerada d’oli d’oliva i una mica de sal; tapeu-ho uns minuts.
  4. Esbandiu les cloïsses. En una cassola, ofegueu els altres dos alls i el julivert picat, afegiu-hi les cloïsses i tapeu-ho.
  5. Quan comencin a deixar anar suc, deixateu una cullerada el safrà i afegiu-la-hi.
  6. Afegiu-hi les faves, barregeu-ho amb moviments suaus 3 min, perquè es barregin bé els sabors, i rectifiqueu-ho de sal i pebre negre.

CONSELL
A l’hora de comprar, trieu les beines de faves més verdes i cruixents, són les més fresques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 gen

Les algues a la cuina

En aquest taller podeu conèixer de prop els diferents tipus d’algues. Veure les característiques...

19-22 gen

34a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica

La 32a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d'Hivern 2018 de Sant Vicenç dels Horts presenta...

23 gen

Taller de suflés

En aquest taller, de 20.15 a 21.45 h, aprendreu a fer aquesta delícia lleugera. S'explicaran tots els secrets...

24 gen

Taller d'alimentació per a nadons

El 'babyled weaning' és un mètode respectuós per acompanyar el nadó en la introducció...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto