Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu les cloïsses i deixeu-les 15 min en remull.
  2. Peleu les faves, renteu-les i deixeu-les en remull 20 min, perquè quedin més tendres.
  3. Coeu-les en una paella amb dos grans d’all, una cullerada d’oli d’oliva i una mica de sal; tapeu-ho uns minuts.
  4. Esbandiu les cloïsses. En una cassola, ofegueu els altres dos alls i el julivert picat, afegiu-hi les cloïsses i tapeu-ho.
  5. Quan comencin a deixar anar suc, deixateu una cullerada el safrà i afegiu-la-hi.
  6. Afegiu-hi les faves, barregeu-ho amb moviments suaus 3 min, perquè es barregin bé els sabors, i rectifiqueu-ho de sal i pebre negre.

CONSELL
A l’hora de comprar, trieu les beines de faves més verdes i cruixents, són les més fresques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Llegums

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto