Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. En una paella gran poseu una mica d´oli de gira-sol i afegiu-hi els alls laminats.
  2. Salteu les gambes a la paella 2 min, traieu-les i reserveu-les en un plat.
  3. Incorporeu-hi els fideus i daureu-los fins que siguin ben rossos. Han de quedar força marrons. Traieu-los de la paella i reserveu-los en un plat.
  4. Talleu la sípia a trossos petits i daureu-los a la mateixa paella. Sofregiu-los una bona estona, uns 10 min, han de quedar els trossos molt daurats i cruixents.
  5. Mentrestant, escalfeu el caldo al foc.
  6. Incorporeu a la paella la sípia la melsa, també tallada, i sofregiu-la uns 3-4 min.
  7. Afegiu-hi els fideus torrats i remeneu-ho bé.
  8. Afegiu-hi el caldo calent, d'entrada poseu-hi 900 ml, rectifiqueu-ho de sal i coeu-ho 2 min.
  9. Escalfeu el grill del forn a 210 ºC
  10. Incorporeu-hi les gambes i coeu-ho 2-3 min més, fins que els fideus estiguin grenyals.
  11. Poseu la paella al forn i acebeu-ho de coure fins que els fideus quedin cap amunt i secs
  12. Presenteu la fideuà acompanyada d'allioli al gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto