Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. En una paella gran poseu una mica d´oli de gira-sol i afegiu-hi els alls laminats.
  2. Salteu les gambes a la paella 2 min, traieu-les i reserveu-les en un plat.
  3. Incorporeu-hi els fideus i daureu-los fins que siguin ben rossos. Han de quedar força marrons. Traieu-los de la paella i reserveu-los en un plat.
  4. Talleu la sípia a trossos petits i daureu-los a la mateixa paella. Sofregiu-los una bona estona, uns 10 min, han de quedar els trossos molt daurats i cruixents.
  5. Mentrestant, escalfeu el caldo al foc.
  6. Incorporeu a la paella la sípia la melsa, també tallada, i sofregiu-la uns 3-4 min.
  7. Afegiu-hi els fideus torrats i remeneu-ho bé.
  8. Afegiu-hi el caldo calent, d'entrada poseu-hi 900 ml, rectifiqueu-ho de sal i coeu-ho 2 min.
  9. Escalfeu el grill del forn a 210 ºC
  10. Incorporeu-hi les gambes i coeu-ho 2-3 min més, fins que els fideus estiguin grenyals.
  11. Poseu la paella al forn i acebeu-ho de coure fins que els fideus quedin cap amunt i secs
  12. Presenteu la fideuà acompanyada d'allioli al gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto