Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa, peleu una ceba, el porro i les pastanagues. Deixeu una ceba per als bolets, i l’altra talleu-la a rodelles, juntament amb el porro i les pastanagues. Poseu-les en una plàtera al forn amb un raig d’oli i els ossos de porc.
  2. Poseu els ossos i les verdures en una olla alta i grossa i llenceu el greix de la plàtera. Aboqueu el vi de porto a la mateixa plàtera i poseu-la al foc perquè es desenganxi el cremadís dels ossos i les verdures. Aboqueu-ho també a l’olla i cobriu-ho amb 4 l d’aigua. Afegiu l’os de pernil i deixeu-ho reduir i aneu-lo desgreixant.
  3. Salpebreu els filets nets de greix i daureu-los en una paella. Reserveu-los.
  4. A la mateixa paella, poseu-hi un raig d’oli i la ceba restant tallada fina. Deixeu-ho ofegar i incorporeu els bolets nets i tallats.
  5. Estireu la pasta de full i feu-ne 4 quadrats de 15x15 cm. Poseu-hi una cullerada de bolets al mig, col·loqueu-hi mig filet de porc i al damunt una altra cullerada de bolets. Poseu els 4 farcells en una plàtera, pinteu-los amb ou i enforneu-ho 25 minuts a 180 ºC.
  6. Per acabar la salsa, salteu els daus de pernil perquè treguin el greix. Afegiu-hi el brou de pernil i deixeu-ho coure 5 minuts.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: