Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la salsa, peleu una ceba, el porro i les pastanagues. Deixeu una ceba per als bolets, i l’altra talleu-la a rodelles, juntament amb el porro i les pastanagues. Poseu-les en una plàtera al forn amb un raig d’oli i els ossos de porc.
  2. Poseu els ossos i les verdures en una olla alta i grossa i llenceu el greix de la plàtera. Aboqueu el vi de porto a la mateixa plàtera i poseu-la al foc perquè es desenganxi el cremadís dels ossos i les verdures. Aboqueu-ho també a l’olla i cobriu-ho amb 4 l d’aigua. Afegiu l’os de pernil i deixeu-ho reduir i aneu-lo desgreixant.
  3. Salpebreu els filets nets de greix i daureu-los en una paella. Reserveu-los.
  4. A la mateixa paella, poseu-hi un raig d’oli i la ceba restant tallada fina. Deixeu-ho ofegar i incorporeu els bolets nets i tallats.
  5. Estireu la pasta de full i feu-ne 4 quadrats de 15x15 cm. Poseu-hi una cullerada de bolets al mig, col·loqueu-hi mig filet de porc i al damunt una altra cullerada de bolets. Poseu els 4 farcells en una plàtera, pinteu-los amb ou i enforneu-ho 25 minuts a 180 ºC.
  6. Per acabar la salsa, salteu els daus de pernil perquè treguin el greix. Afegiu-hi el brou de pernil i deixeu-ho coure 5 minuts.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

24-26 ago

VI Tast de Jazz a Torre Llauder

Un any més, la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, un dels jaciments romans més destacats...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto