Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la salsa, peleu una ceba, el porro i les pastanagues. Deixeu una ceba per als bolets, i l’altra talleu-la a rodelles, juntament amb el porro i les pastanagues. Poseu-les en una plàtera al forn amb un raig d’oli i els ossos de porc.
  2. Poseu els ossos i les verdures en una olla alta i grossa i llenceu el greix de la plàtera. Aboqueu el vi de porto a la mateixa plàtera i poseu-la al foc perquè es desenganxi el cremadís dels ossos i les verdures. Aboqueu-ho també a l’olla i cobriu-ho amb 4 l d’aigua. Afegiu l’os de pernil i deixeu-ho reduir i aneu-lo desgreixant.
  3. Salpebreu els filets nets de greix i daureu-los en una paella. Reserveu-los.
  4. A la mateixa paella, poseu-hi un raig d’oli i la ceba restant tallada fina. Deixeu-ho ofegar i incorporeu els bolets nets i tallats.
  5. Estireu la pasta de full i feu-ne 4 quadrats de 15x15 cm. Poseu-hi una cullerada de bolets al mig, col·loqueu-hi mig filet de porc i al damunt una altra cullerada de bolets. Poseu els 4 farcells en una plàtera, pinteu-los amb ou i enforneu-ho 25 minuts a 180 ºC.
  6. Per acabar la salsa, salteu els daus de pernil perquè treguin el greix. Afegiu-hi el brou de pernil i deixeu-ho coure 5 minuts.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto