Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu tots els vegetals. Peleu la ceba, traieu les llavors del pebrot i peleu l’all. Talleu tots els vegetals a trossos irregulars i poseu-los en un pot alt i estret juntament amb l’aigua, el pa remullat amb aigua, el raig de vinagre i l’oli d’oliva. Tritureu-ho bé, passeu-ho per un colador, poseu-ho a punt de sal i pebre i guardeu-ho a la nevera 2 h.
  2. A part, bulliu els llagostins en una cassola amb aigua i un polsim de sal. Refredeu-los amb aigua i gel i peleu-los. Poseu el gaspatxo al gotet amb el llagostí.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: