Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu tots els vegetals. Peleu la ceba, traieu les llavors del pebrot i peleu l’all. Talleu tots els vegetals a trossos irregulars i poseu-los en un pot alt i estret juntament amb l’aigua, el pa remullat amb aigua, el raig de vinagre i l’oli d’oliva. Tritureu-ho bé, passeu-ho per un colador, poseu-ho a punt de sal i pebre i guardeu-ho a la nevera 2 h.
  2. A part, bulliu els llagostins en una cassola amb aigua i un polsim de sal. Refredeu-los amb aigua i gel i peleu-los. Poseu el gaspatxo al gotet amb el llagostí.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

26 ago

Fira i Tast a la Nova York del Priorat

Si us agrada l’artesania, el vi i les tapes, teniu una cita el 26 d’agost a la Vilella Baixa. Aquest...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto