Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la pinya en trossos que es puguin menjar d'un mos. Poseu un raig d'oli de sèsam en una cassola i tireu-hi la pinya. Cuineu-la fins que estigui daurada. Reserveu-la.
  2. En la mateixa cassola sofregiu la ceba i els pebrots tallats a tires amb una mica de sal. Deixeu que es cuinin durant 5 min a foc mitjà.
  3. Afegiu-hi els tomàquets tallats a quarts i deixeu que s'ofeguin fins que es desfacin. Incorporeu-hi llavors el curri vermell i doneu-hi un parell de voltes amb ajuda d'una espàtula. Afegiu-hi la llet de coco.
  4. Mentre es fan les verdures, peleu els llagostins i cuineu-los en una paella amb un raig d'oli d'oliva. Es fan en un moment, així que quan vegeu que canvien de color tireu-hi una culleradeta de gingebre mòlt, doneu-hi un parell de voltes i retireu-los del foc.
  5. Deixeu que les verdures i la llet de coco facin un bull i llavors afegiu-hi de nou la pinya i els llagostins. Deixeu que bullin junts un parell de minuts.
  6. Serviu el curri vermell de llagostins amb arròs basmati cuit i empolseu tot el conjunt amb coriandre picat. Ja veureu quina delícia!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23-24 set

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto