Preparació
- Talleu la pinya en trossos que es puguin menjar d'un mos. Poseu un raig d'oli de sèsam en una cassola i tireu-hi la pinya. Cuineu-la fins que estigui daurada. Reserveu-la.
- En la mateixa cassola sofregiu la ceba i els pebrots tallats a tires amb una mica de sal. Deixeu que es cuinin durant 5 min a foc mitjà.
- Afegiu-hi els tomàquets tallats a quarts i deixeu que s'ofeguin fins que es desfacin. Incorporeu-hi llavors el curri vermell i doneu-hi un parell de voltes amb ajuda d'una espàtula. Afegiu-hi la llet de coco.
- Mentre es fan les verdures, peleu els llagostins i cuineu-los en una paella amb un raig d'oli d'oliva. Es fan en un moment, així que quan vegeu que canvien de color tireu-hi una culleradeta de gingebre mòlt, doneu-hi un parell de voltes i retireu-los del foc.
- Deixeu que les verdures i la llet de coco facin un bull i llavors afegiu-hi de nou la pinya i els llagostins. Deixeu que bullin junts un parell de minuts.
- Serviu el curri vermell de llagostins amb arròs basmati cuit i empolseu tot el conjunt amb coriandre picat. Ja veureu quina delícia!