Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per als xips de moniato, peleu-lo i talleu-lo a rodanxes de 2 mm de gruix.
  2. Escalfeu l’oli i, quan estigui a uns 170 ºC de temperatura, aneu-hi fregint les rodelles de moniato. A mesura que vagin quedant rosses, traieu-les amb compte i poseu-les en un paper absorbent perquè alliberin tot el greix.
  3. Poseu l’altre moniato al forn en una safata amb un dit de sal gruixuda. Escaliveu-lo a 160 ºC. Traieu-lo del forn i emboliqueu-lo uns minuts perquè quedi tovet. Peleu-lo.
  4. Escalfeu la llet amb un raig d’oli d’oliva i afegiu-hi la carn de moniato. Deixeu-ho coure 1 min, poseu-ho a punt de sal i tritureu-ho. Deixeu-ho refredar.
  5. Tempereu la mousse i poseu-la en una mànega de pastisseria. Talleu el codonyat a daus d’1 cm de gruix.
  6. Introduïu també en un mànega el puré de moniato i munteu l’aperitiu.
  7. En una copa de còctel individual, poseu-hi un fons de puré de moniato escalivat; al damunt de cada copa repartiu-hi la mousse d'ànec, i, a sobre de la mousse, poseu-hi els daus de codonyat. Per acabar, uns cruixents de moniato fregits.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto