Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per als xips de moniato, peleu-lo i talleu-lo a rodanxes de 2 mm de gruix.
  2. Escalfeu l’oli i, quan estigui a uns 170 ºC de temperatura, aneu-hi fregint les rodelles de moniato. A mesura que vagin quedant rosses, traieu-les amb compte i poseu-les en un paper absorbent perquè alliberin tot el greix.
  3. Poseu l’altre moniato al forn en una safata amb un dit de sal gruixuda. Escaliveu-lo a 160 ºC. Traieu-lo del forn i emboliqueu-lo uns minuts perquè quedi tovet. Peleu-lo.
  4. Escalfeu la llet amb un raig d’oli d’oliva i afegiu-hi la carn de moniato. Deixeu-ho coure 1 min, poseu-ho a punt de sal i tritureu-ho. Deixeu-ho refredar.
  5. Tempereu la mousse i poseu-la en una mànega de pastisseria. Talleu el codonyat a daus d’1 cm de gruix.
  6. Introduïu també en un mànega el puré de moniato i munteu l’aperitiu.
  7. En una copa de còctel individual, poseu-hi un fons de puré de moniato escalivat; al damunt de cada copa repartiu-hi la mousse d'ànec, i, a sobre de la mousse, poseu-hi els daus de codonyat. Per acabar, uns cruixents de moniato fregits.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

19 nov

Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori dediquen una fira al pa i la xocolata que, enguany, arriba a l’onzena edició, amb...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto