Què cuinar La Vanguardia

Avui us poso una altra recepta ben fàcil de fer i per a la qual no cal ni encendre el foc. Queda amb una textura de mousse, fresca i refrescant, així que és ideal per fer ara a l’estiu…

Es nota que ja s’acosten les vacances, últimament poso receptes molt fàcils i de poca feina, he he he… No sé si també us passa a vosaltres, però amb la calor entrar a la cuina fa mooooolta mandra, oi? Però si triem bé la recepta podem tenir unes postres ben bones sense complicar-nos gaire la vida.

Preparació

  1. Peleu i trossegeu les pomes. Poseu-les en un bol amb la mantega i el sucre. Coeu-ho al microones uns 8 min fins que siguin ben toves. Tritureu-ho i reserveu-ho.
  2. Dissoleu la gelatina amb l’aigua i escalfeu-la al microones fins que es fongui la gelatina. Barregeu-la amb el puré de poma. Deixeu-la refredar fins a temperatura ambient.
  3. Semimunteu la nata. Incorporeu-la suaument a la mescla anterior. Aboqueu la barreja dins uns motlles de silicona i reserveu-la a la nevera fins que qualli.
  4. Decoreu-la i serviu-la ben fresqueta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto