Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu les múrgoles i talleu-ne els peus. En una cassola amb oli poseu els peus de les múrgoles, els xampinyons i la meitat del porro picat. Sofregiu-ho sense coloració i saleu-ho.
  2. Tritureu molt fi el pit de pollastre amb la clara d’ou i el fetge d’ànec. Afegiu-hi el sofregit de peus de múrgoles, xampinyons i porro, sal, pebre i la nata líquida, i emulsioneu lleugerament el conjunt.
  3. Farciu les múrgoles i poseu-les en una cassola amb mig got de brou de pollastre, tapeu-la amb paper d’alumini i poseu-la al forn a 150 ºC durant uns 10 min (el farcit ha de tenir una consistència compacta però tendra).
  4. Sofregiu la resta dels porros picats i afegiu-hi els brots d’ortigues i les patates pelades i tallades fines, afegiu-hi el brou i la sal. Deixeu-ho coure 1/2 h. Tritureu-ho amb mantega. Passeu-ho pel colador xinès.
  5. En un plat soper poseu la crema d’ortigues i les múrgoles al damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto