Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu les múrgoles i talleu-ne els peus. En una cassola amb oli poseu els peus de les múrgoles, els xampinyons i la meitat del porro picat. Sofregiu-ho sense coloració i saleu-ho.
  2. Tritureu molt fi el pit de pollastre amb la clara d’ou i el fetge d’ànec. Afegiu-hi el sofregit de peus de múrgoles, xampinyons i porro, sal, pebre i la nata líquida, i emulsioneu lleugerament el conjunt.
  3. Farciu les múrgoles i poseu-les en una cassola amb mig got de brou de pollastre, tapeu-la amb paper d’alumini i poseu-la al forn a 150 ºC durant uns 10 min (el farcit ha de tenir una consistència compacta però tendra).
  4. Sofregiu la resta dels porros picats i afegiu-hi els brots d’ortigues i les patates pelades i tallades fines, afegiu-hi el brou i la sal. Deixeu-ho coure 1/2 h. Tritureu-ho amb mantega. Passeu-ho pel colador xinès.
  5. En un plat soper poseu la crema d’ortigues i les múrgoles al damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto