Consells de cuina La Vanguardia

El pa de pessic 'castella' és una especialitat de Nagasaki, al Japó i el nom fa referència a la capsa de fusta on es posen els ingredients i en què es cou el pastís. 

Preparació

  1. Munteu les clares a mitja velocitat. Un cop comencin a estar esponjoses, afegiu-hi el sucre i continueu muntant-les fins a aconseguir una merenga ben esponjosa.
  2. A mitja velocitat, aneu afegint-hi els rovellons a poc a poc perquè el batut no baixi. Continueu amb la mel i acabeu afegint-hi la farina i el te prèviament tamisats. Finalment, incorporeu-hi l'aigua suaument.
  3. Folreu amb paper de forn un calaix de fusta de 35 x 18 x 9 cm (pot ser una caixa de vi per a dues ampolles, per exemple). Dosifiqueu 1.400 g de pa de pessic a dins de manera progressiva perquè no quedin grans bombolles d'aire.
  4. Feu-ho coure al forn ventilat a 150º C, 45 min.
  5. Un cop fred, talleu-ne porcions individuals i escampeu-hi una mica de te matcha. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto