Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Daureu lleugerament els escamarlans, les gambes i els llagostins a la paella. Reserveu-ho. 2 Talleu la sípia petita i daureu-la a la paella, retireu-la. 3 En el mateix oli, daureu-hi els alls i, seguidament, la ceba picada. Deixeu-la coure 30 min a foc molt lent, que caramel·litzi. 
  2. Afegiu-hi els pebrots. Deixeu-ho coure 2 min. 
  3. Afegiu-hi el tomàquet ratllat, que es confiti. 6 Quan el tomàquet sigui ben cuit, afegiu-hi la sípia i enrossiu l’arròs.
  4. Porteu a ebullició el fumet i aboqueu-ho al damunt de l’arròs. 
  5. Repartiu-lo i no el torneu a tocar. Saleu-ho. 
  6. Enforneu-ho 10 min a 200 ºC. 10 Afegiu-hi les gambes, els escamarlans, els llagostins, la closca, i torneu-ho a fornejar 3-4 min. 
  7. Retireu-ho del forn i deixeu-ho reposar.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

III Nit del Gourmet Català

Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto