Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Barregeu, 3-4 min, la farina, la sal, l’ou, la vainilla, l’aigua, la llet, la pela i la matafaluga. 
  2. Afegiu-hi el llevat esmicolat, el sucre i la mantega pomada. Remeneu-ho 10 min.
  3. Formeu una bola amb la massa. Enfarineu-la, tapeu-la i deixeu-la dins el forn apagat, 1 h.
  4. Estireu-la i feu un rectangle de 25 x 15 cm. Escampeu-hi la xocolata, la canyella, la pera trossejada, el sucre i les ametlles laminades. Pressioneu-ho i enrotlleu-ho com un cilindre.
  5. Talleu-ne porcions de 3-4 cm. Pinteu-les amb la meitat de la llet i el sucre de llustre. Poseu cada porció en un motlle per a magdalenes i deixeu-les reposar 45 min.
  6. Poseu-ho al forn, a 190 ºC, 20-25 min. Pinteu-ho amb llet i sucre i deixeu-los refredar. 

Aquesta recepta va guanyar l'edició 2014 del Concurs de Receptes Bonpreu-Esclat. Presenta-hi la teva i aquest any guanya tu!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto