Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Poseu els fulls de gelatina a hidratar en un recipient amb aigua freda i guardeu-los a la nevera. És molt important que feu servir aigua freda, perquè si no es fonen.
  2. Obriu el canonet de vainilla longitudinalment i rasqueu-ne les llavors.
  3. Poseu la nata, la llet i el sucre en un cassó i aboqueu-hi les llavors de vainilla. Demaneu ajuda a un adult per bullir tot el conjunt, durant 2 min.
  4. Escorreu bé les fulles de gelatina i incorporeu-les a la barreja de llet, quan encara sigui calenta.
  5. Aboqueu la barreja de nata, llet, sucre i vainilla en vasets transparents i deixeu-los quallar a la nevera.
  6. Al moment de servir-los, afegiu-hi la melmelada de maduixa. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto