Preparació
Preparació
- La gràcia d’aquesta recepta és elaborar nosaltres mateixos la pasta farcida. És molt fàcil i molt gratificant.
- Per al farcit: talleu els tomàquets secs a trossets i piqueu les avellanes.
- Barregeu el mascarpone amb els tomàquets, les avellanes i l’orenga.
- Per a la massa: en un recipient gran, poseu la farina i els ous batuts. Ara és qüestió de barrejar i pastar fins a aconseguir integrar els dos ingredients.
- A sobre de la taula, amb una mica de farina perquè no s’enganxi, aneu pastant la massa fins a aconseguir que sigui fina.
- Taleu-la en quatre porcions i, amb un corró enfarinat, estireu-la fina, intentant que en estirar-la tingui una forma homogènia rectangular.
- Poseu-hi petites muntanyetes de farcit, deixant prou espai entre cada muntanyeta per poder tancar bé el ravioli. Poseu-hi l’altra làmina per sobre i tanqueu les vores dels raviolis prement amb els dits. Talleu-los amb un tallapasta, segellant bé les vores. Reserveu-los enfarinats.
- Quan us els vulgueu menjar, bulliu-los en aigua abundant, només 4 min. Serviu-los amb la salsa que us agradi més.
El consell
- Podeu fer servir aquesta recepta com a base i farcir la pasta amb els ingredients que us agradin més: verduretes sofregides, una mica d’embotit, xampinyons tallats ben petits... Visca la imaginació!