Què cuinar La Vanguardia

Avui proposo una recepta ideal per aprofitar els excessos de fruita. Els meus pares tenen arbres fruiters, i, com que la fruita ve tota de cop, a vegades ens costa donar a l’abast amb tots els quilos de fruita que produeixen. Segur que a tots ens ha passat alguna vegada…

Aquest pastís es pot fer amb qualsevol tipus de fruita, és fàcil i porta poca feina. Les fotos que he penjat són amb nespres i amb préssecs. Us animeu a fer-la amb altres fruites?

Preparació

  1. Esteneu la pasta de full en un motlle de pastís i punxeu-la bé per tal que la pasta de full no s’infli. Poseu uns cigrons secs a dins (per evitar que s’infli) i coeu-la al forn durant 20 min a 180 ºC.
  2. Peleu la fruita i talleu-la a daus o a grills d’una mida mitjana.
  3. Bateu amb el túrmix els ous, la nata, el sucre i la farina.
  4. Traieu el motlle del forn i buideu-lo de cigrons. Aboqueu la fruita dins el motlle i cobriu-la amb la barreja d’ous i nata. Torneu a posar-ho al forn a 180 ºC durant 30 min.
  5. Un cop freda, es pot abrillantar el pastís amb una mica de melmelada d’un gust adequat a la fruita del farcit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto