Què cuinar La Vanguardia

Avui proposo una recepta ideal per aprofitar els excessos de fruita. Els meus pares tenen arbres fruiters, i, com que la fruita ve tota de cop, a vegades ens costa donar a l’abast amb tots els quilos de fruita que produeixen. Segur que a tots ens ha passat alguna vegada…

Aquest pastís es pot fer amb qualsevol tipus de fruita, és fàcil i porta poca feina. Les fotos que he penjat són amb nespres i amb préssecs. Us animeu a fer-la amb altres fruites?

Preparació

  1. Esteneu la pasta de full en un motlle de pastís i punxeu-la bé per tal que la pasta de full no s’infli. Poseu uns cigrons secs a dins (per evitar que s’infli) i coeu-la al forn durant 20 min a 180 ºC.
  2. Peleu la fruita i talleu-la a daus o a grills d’una mida mitjana.
  3. Bateu amb el túrmix els ous, la nata, el sucre i la farina.
  4. Traieu el motlle del forn i buideu-lo de cigrons. Aboqueu la fruita dins el motlle i cobriu-la amb la barreja d’ous i nata. Torneu a posar-ho al forn a 180 ºC durant 30 min.
  5. Un cop freda, es pot abrillantar el pastís amb una mica de melmelada d’un gust adequat a la fruita del farcit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18-20 ago

Firamar 2017

Aquest agost engega una de les propostes més marineres de la temporada. Sant Pol de Mar celebra la tradicional...

20-21 ago

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

20-21 ago

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto