Receptes de Nadal La Vanguardia

Avui proposo una recepta ideal per aprofitar els excessos de fruita. Els meus pares tenen arbres fruiters, i, com que la fruita ve tota de cop, a vegades ens costa donar a l’abast amb tots els quilos de fruita que produeixen. Segur que a tots ens ha passat alguna vegada…

Aquest pastís es pot fer amb qualsevol tipus de fruita, és fàcil i porta poca feina. Les fotos que he penjat són amb nespres i amb préssecs. Us animeu a fer-la amb altres fruites?

Preparació

  1. Esteneu la pasta de full en un motlle de pastís i punxeu-la bé per tal que la pasta de full no s’infli. Poseu uns cigrons secs a dins (per evitar que s’infli) i coeu-la al forn durant 20 min a 180 ºC.
  2. Peleu la fruita i talleu-la a daus o a grills d’una mida mitjana.
  3. Bateu amb el túrmix els ous, la nata, el sucre i la farina.
  4. Traieu el motlle del forn i buideu-lo de cigrons. Aboqueu la fruita dins el motlle i cobriu-la amb la barreja d’ous i nata. Torneu a posar-ho al forn a 180 ºC durant 30 min.
  5. Un cop freda, es pot abrillantar el pastís amb una mica de melmelada d’un gust adequat a la fruita del farcit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto