Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu les figues.
  2. Poseu el sucre amb un xic d’aigua al foc perquè es caramel·litzi. Quan comenci a agafar color, poseu-hi les figues i deixeu-les coure 1 min.
  3. Apagueu el foc i poseu al damunt d’una paella una fulla de pasta de full de la mateixa mida. Punxeu-la amb una forquilla i poseu-la a coure al forn 25 min a 180 ºC, fins que la pasta de full sigui cuita.
  4. Amb compte, traieu la paella del forn. Poseu-hi un plat més gros al damunt i, amb un cop ràpid, gireu la paella. Vigileu sobretot que no us cremeu amb el suc del pastís Tatin. Ja el tindreu posat al plat. Deixeu-lo refredar una estona.
  5. Munteu la nata, que quedi mig muntada.
  6. Talleu el pastís Tatin quan sigui tebi i acompanyeu-lo de la nata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Fruita

Aquesta setmana

18-20 ago

Firamar 2017

Aquest agost engega una de les propostes més marineres de la temporada. Sant Pol de Mar celebra la tradicional...

20-21 ago

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

20-21 ago

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto