Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu les figues.
  2. Poseu el sucre amb un xic d’aigua al foc perquè es caramel·litzi. Quan comenci a agafar color, poseu-hi les figues i deixeu-les coure 1 min.
  3. Apagueu el foc i poseu al damunt d’una paella una fulla de pasta de full de la mateixa mida. Punxeu-la amb una forquilla i poseu-la a coure al forn 25 min a 180 ºC, fins que la pasta de full sigui cuita.
  4. Amb compte, traieu la paella del forn. Poseu-hi un plat més gros al damunt i, amb un cop ràpid, gireu la paella. Vigileu sobretot que no us cremeu amb el suc del pastís Tatin. Ja el tindreu posat al plat. Deixeu-lo refredar una estona.
  5. Munteu la nata, que quedi mig muntada.
  6. Talleu el pastís Tatin quan sigui tebi i acompanyeu-lo de la nata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 feb

Uriçada popular

La campanya gastronòmica dels Uriços de Sant Feliu de Guíxols celebra un dels moments més esperats...

17 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

17 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

19 feb

Taller de ferments

De 19.30 a 21.30 h Professor: Alex Pirla (Prabhu Sukh) Aquest taller té classes teòriques i pràctiques,...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto