Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu les figues.
  2. Poseu el sucre amb un xic d’aigua al foc perquè es caramel·litzi. Quan comenci a agafar color, poseu-hi les figues i deixeu-les coure 1 min.
  3. Apagueu el foc i poseu al damunt d’una paella una fulla de pasta de full de la mateixa mida. Punxeu-la amb una forquilla i poseu-la a coure al forn 25 min a 180 ºC, fins que la pasta de full sigui cuita.
  4. Amb compte, traieu la paella del forn. Poseu-hi un plat més gros al damunt i, amb un cop ràpid, gireu la paella. Vigileu sobretot que no us cremeu amb el suc del pastís Tatin. Ja el tindreu posat al plat. Deixeu-lo refredar una estona.
  5. Munteu la nata, que quedi mig muntada.
  6. Talleu el pastís Tatin quan sigui tebi i acompanyeu-lo de la nata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto