Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Fregiu la carn en una paella amb oli. Poseu-hi la ceba, tallada petita i, quan sigui tot ros, deixeu-ho refredar i passeu-ho pel molinet.
  2. En una paella, poseu una mica del suc que us hagi quedat de fregir la carn i una mica de mantega; afegiu-hi la carn picada. Tot seguit, poseu-hi dues o tres cullerades de farina de blat i, sense deixar-ho de remenar, afegiu-hi una mica de llet i aneu-ho barrejant. Deixeu que es refredi.
  3. Peleu les patates i talleu-les a rodanxes molt fines. Fregiu-les lleugerament, sense deixar que agafin color.
  4. Sobre cadascuna d’aquestes rodanxes, poseu-hi una cullerada de carn picada i, a sobre, una rodanxa de patata, que quedi com un entrepà. Saleu-les una mica i passeu-les per farina de blat i clara d’ou batuda. Fregiu-les amb oli ben calent.

 

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Verdures i hortalisses

Aquesta setmana

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23 set

3a Fira Gastronòmica del Geoparc

El Geoparc de la Catalunya Central celebra des de fa tres anys la seva fira gastronòmica, una proposta que...

23-24 set

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto