Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Fregiu la carn en una paella amb oli. Poseu-hi la ceba, tallada petita i, quan sigui tot ros, deixeu-ho refredar i passeu-ho pel molinet.
  2. En una paella, poseu una mica del suc que us hagi quedat de fregir la carn i una mica de mantega; afegiu-hi la carn picada. Tot seguit, poseu-hi dues o tres cullerades de farina de blat i, sense deixar-ho de remenar, afegiu-hi una mica de llet i aneu-ho barrejant. Deixeu que es refredi.
  3. Peleu les patates i talleu-les a rodanxes molt fines. Fregiu-les lleugerament, sense deixar que agafin color.
  4. Sobre cadascuna d’aquestes rodanxes, poseu-hi una cullerada de carn picada i, a sobre, una rodanxa de patata, que quedi com un entrepà. Saleu-les una mica i passeu-les per farina de blat i clara d’ou batuda. Fregiu-les amb oli ben calent.

 

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

18 nov

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

18 nov

III El Gust de la Paraula

Si t'agraden el bon menjar i la bona literatura, no et pots perdre la tercera edició d’El Gust de la...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto