Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la ceba, el porro i la pastanaga, nets, a tires fines.
  2. Sofregiu les verdures, els grans d’all sencers i el pebre negre amb oli. Afegiu-hi el vinagre i les herbes aromàtiques. Deixeu-ho reduir a foc fort fins a una tercera part. Afegiu-hi el vi blanc i deixeu-ho reduir de nou fins a una tercera part del líquid. Reserveu-ho.
  3. Netegeu el plàtan ben madur i tritureu-lo. Passeu el puré de plàtan per un colador, per tenir una textura llisa. Afegiu-hi la canyella en pols, el sucre morè i la fava Tonka ratllada. Guardeu-ho tapat a la nevera. Per evitar l’oxidació, afegiu-hi una mica de vitamina C.
  4. Demaneu al carnisser els quarts de pintada desossats. Poseu sal i pebre acabat de moldre dins de la carn. Enrotlleu-ho en forma de llonganissa amb paper film i premeu-ho. Torneu-ho a enrotllar amb paper d’alumini i tanqueu-ho bé.
  5. Poseu aigua a bullir. Feu-hi coure els rotlles 1 h i 30 min a foc lent. Traieu-los i refredeu-los amb aigua i gel 30 min.
  6. Traieu els rotlles de pintada bullits i feu-los coure 30 min en l’escabetx.
  7. Serviu-ho amb la crema de plàtan tèbia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 gen

Les algues a la cuina

En aquest taller podeu conèixer de prop els diferents tipus d’algues. Veure les característiques...

19-22 gen

34a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica

La 32a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d'Hivern 2018 de Sant Vicenç dels Horts presenta...

23 gen

Taller de suflés

En aquest taller, de 20.15 a 21.45 h, aprendreu a fer aquesta delícia lleugera. S'explicaran tots els secrets...

24 gen

Taller de cuina mexicana

Descobriu en aquest taller l’autèntica cuina mexicana, els orígens, els processos i sobretot el...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto