Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Piqueu la ceba i la penca d’api ben menudes.
  2. Talleu a daus la pastanaga i el carbassó.
  3. Blanquegeu 3 min, en aigua bullent salada, les favetes, els pèsols i els daus de pastanaga i carbassó.
  4. Poseu un raig d’oli a la cassola i daureu-hi la ceba i l’api, sense que agafin color. Passats 2-3 min, aboqueu-hi l’arròs i remeneu-lo 1 min. Regueu-ho amb un parell de llossades de brou i, quan torni a bullir, incorporeu-hi les verdures, menys el carbassó. Tapeu l’atuell i deixeu-ho coure, a foc suau, 20-25 min, tot remenant-ho de tant en tant i afegint-hi brou, si cal. Afegiu-hi el carbassó 5 min abans del final de la cocció.
  5. Ratlleu-hi una mica de formatge pel damunt i incorporeu-hi la mantega. Fora del foc, remeneu-ho i deixeu-ho reposar un moment. Salpebreu-ho. Un cop als plats, poseu-hi la resta de formatge, en forma d’encenalls fins, pel damunt.

CONSELL

L'arròs ha de quedar cremós, per això s'ha de remenar de tant en tant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 gen

Les algues a la cuina

En aquest taller podeu conèixer de prop els diferents tipus d’algues. Veure les característiques...

19-22 gen

34a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica

La 32a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d'Hivern 2018 de Sant Vicenç dels Horts presenta...

23 gen

Taller de suflés

En aquest taller, de 20.15 a 21.45 h, aprendreu a fer aquesta delícia lleugera. S'explicaran tots els secrets...

24 gen

Taller d'alimentació per a nadons

El 'babyled weaning' és un mètode respectuós per acompanyar el nadó en la introducció...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto