Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Piqueu la ceba i la penca d’api ben menudes.
  2. Talleu a daus la pastanaga i el carbassó.
  3. Blanquegeu 3 min, en aigua bullent salada, les favetes, els pèsols i els daus de pastanaga i carbassó.
  4. Poseu un raig d’oli a la cassola i daureu-hi la ceba i l’api, sense que agafin color. Passats 2-3 min, aboqueu-hi l’arròs i remeneu-lo 1 min. Regueu-ho amb un parell de llossades de brou i, quan torni a bullir, incorporeu-hi les verdures, menys el carbassó. Tapeu l’atuell i deixeu-ho coure, a foc suau, 20-25 min, tot remenant-ho de tant en tant i afegint-hi brou, si cal. Afegiu-hi el carbassó 5 min abans del final de la cocció.
  5. Ratlleu-hi una mica de formatge pel damunt i incorporeu-hi la mantega. Fora del foc, remeneu-ho i deixeu-ho reposar un moment. Salpebreu-ho. Un cop als plats, poseu-hi la resta de formatge, en forma d’encenalls fins, pel damunt.

CONSELL

L'arròs ha de quedar cremós, per això s'ha de remenar de tant en tant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto