Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Retalleu els filets de sardina de manera rectangular i reserveu-los tapats.
  2. Buideu l’alvocat en un bol amb el ceballot picat i el suc de llima. Amb una forquilla, aixafeu la carn de l’alvocat. Afegiu-hi coriandre, sal i pebre blanc. Deixeu el pinyol al bol, per evitar-ne l’oxidació. Refrigereu-ho.
  3. Piqueu les escalunyes i la ceba molt fines. Poseu-ho en una cassola, amb oli i mantega, i sofregiu-hi la barreja sense que agafi color, a foc lent. Després de 30 min, afegiu-hi el vi i escalfeu-ho a foc fort. Quan s’evapori l’alcohol, abaixeu el foc i afegiu-hi el codony a trossos i el sucre morè. Barregeu-ho amb una espàtula. Deixeu-ho coure una estona més. Refrigereu-ho en un colador, per treure’n el líquid.
  4. Escalfeu al microones 15 s la mostassa groga i incorporeu-hi el safrà. Barregeu-ho i guardeu-ho a la nevera.
  5. En una paella calenta, daureu els filets de sardina pel costat de la pell amb oli i sal.
  6. Feu línies de guacamole i compota, afegiu-hi mostassa de safrà i disposeu-hi en línia els filets de sardines.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto