Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Dessaleu les espines i la cua de bacallà el dia abans amb un parell d'aigües.
  2. Peleu les patates i talleu-les a daus petits d'1 cm de costat. Peleu els porros, traieu-ne l'arrel i talleu-los a rodelles fines. Peleu els alls i lamineu-los. Seguidament, peleu i talleu la pastanaga a rodelles.
  3. Poseu les espines i la cua de bacallà en una olla amb 2 l d'aigua freda, i poseu-ho al foc que bulli durant 20 min. Coleu i reserveu el brou.
  4. Mentrestant, en una altra olla poseu un raig d'oli i ofegueu els porros. Quan estiguin tous, afegiu-hi els alls i la pastanaga. Al cap d'uns minuts, afegiu-hi la patata, la branca de farigola i el brou de bacallà. Feu-ho bullir fins que les patates siguin cuites.
  5. Traieu la branca de farigola, tritureu-ho i tireu-hi un raig d'oli cru que hi donarà una aroma molt bona. Rectifiqueu-ho de sal i passeu-ho per un colador xinès. Afegiu-hi la pasta cuita.
  6. Serviu-ho en una tassa de ceràmica amb unes ametlles crues trinxades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: