Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Escaldeu els tomàquets en aigua bullent, refredeu-los en aigua freda i glaçons, peleu-los i poseu-los en un recipient alt i estret. Reserveu un tomàquet i talleu-lo a daus.
  2. Renteu els maduixots en aigua. Traieu-ne el peduncle i afegiu-los al recipient. Tireu-hi també l’aigua, l’oli, el vinagre, un polsim de sal i tritureu-ho amb un batedor elèctric fins que aconseguiu una sopa ben emulsionada. Passeu-ho per un colador xinès, rectifiqueu-ho de sal i refredeu-ho 30 min a la nevera.
  3. Agafeu les tres herbes aromàtiques i talleu-les ben fines amb el ganivet.
  4. Feu unes quenelles o bolets de recuit de drap ajudant-vos de dues culleres i, delicadament, passeu-les per les herbes aromàtiques perquè us quedin ben arrebossades.
  5. Munteu el plat. En un plat soper ample poseu una bola de recuit amb herbes i una amb les llavors. Al voltant, uns daus de tomàquet i un rajolí d’oli d’oliva verge extra. Un polsim de sal grossa en escates i serviu la sopa al voltant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto