Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Escaldeu els tomàquets en aigua bullent, refredeu-los en aigua freda i glaçons, peleu-los i poseu-los en un recipient alt i estret. Reserveu un tomàquet i talleu-lo a daus.
  2. Renteu els maduixots en aigua. Traieu-ne el peduncle i afegiu-los al recipient. Tireu-hi també l’aigua, l’oli, el vinagre, un polsim de sal i tritureu-ho amb un batedor elèctric fins que aconseguiu una sopa ben emulsionada. Passeu-ho per un colador xinès, rectifiqueu-ho de sal i refredeu-ho 30 min a la nevera.
  3. Agafeu les tres herbes aromàtiques i talleu-les ben fines amb el ganivet.
  4. Feu unes quenelles o bolets de recuit de drap ajudant-vos de dues culleres i, delicadament, passeu-les per les herbes aromàtiques perquè us quedin ben arrebossades.
  5. Munteu el plat. En un plat soper ample poseu una bola de recuit amb herbes i una amb les llavors. Al voltant, uns daus de tomàquet i un rajolí d’oli d’oliva verge extra. Un polsim de sal grossa en escates i serviu la sopa al voltant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto