Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Escaldeu els tomàquets en aigua bullent, refredeu-los en aigua freda i glaçons, peleu-los i poseu-los en un recipient alt i estret. Reserveu un tomàquet i talleu-lo a daus.
  2. Renteu els maduixots en aigua. Traieu-ne el peduncle i afegiu-los al recipient. Tireu-hi també l’aigua, l’oli, el vinagre, un polsim de sal i tritureu-ho amb un batedor elèctric fins que aconseguiu una sopa ben emulsionada. Passeu-ho per un colador xinès, rectifiqueu-ho de sal i refredeu-ho 30 min a la nevera.
  3. Agafeu les tres herbes aromàtiques i talleu-les ben fines amb el ganivet.
  4. Feu unes quenelles o bolets de recuit de drap ajudant-vos de dues culleres i, delicadament, passeu-les per les herbes aromàtiques perquè us quedin ben arrebossades.
  5. Munteu el plat. En un plat soper ample poseu una bola de recuit amb herbes i una amb les llavors. Al voltant, uns daus de tomàquet i un rajolí d’oli d’oliva verge extra. Un polsim de sal grossa en escates i serviu la sopa al voltant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto