Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Tritureu el tros de síndria i, si la trobeu poc dolça, afegiu-hi sucre. Si no us sentiu segurs fent anar el túrmix, millor que demanem ajuda a un adult per fer aquest pas.
  2. Talleu el meló a dauets.
  3. Peleu les prunes i talleu-les, també a dauets.
  4. Poseu una mica de sucre al iogurt.
  5. Col·loqueu la sopa de síndria en un bol bonic o en una copa.
  6. Per sobre de la sopa, poseu els dauets de meló i de pruna i acabeu-ho fent unes línies de iogurt ensucrat, amb l’ajuda d’una cullera.

El consell

  • Les sopes de fruita són mot refrescants! Sabeu que també poden anar molt bé com a primer plat? Proveu de triturar uns quants trossos de meló amb un iogurt. Serviu-la ben freda, amb trossets de pernil serrà per sobre. És deliciosa!
  • Si voleu donar un toc diferent a la sopa, proveu de posar-hi per sobre una boleta de gelat.
  • Aquesta recepta també queda boníssima si hi poseu, per sobre, uns trossets de poma tallats ben petits.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto