Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Tritureu el tros de síndria i, si la trobeu poc dolça, afegiu-hi sucre. Si no us sentiu segurs fent anar el túrmix, millor que demanem ajuda a un adult per fer aquest pas.
  2. Talleu el meló a dauets.
  3. Peleu les prunes i talleu-les, també a dauets.
  4. Poseu una mica de sucre al iogurt.
  5. Col·loqueu la sopa de síndria en un bol bonic o en una copa.
  6. Per sobre de la sopa, poseu els dauets de meló i de pruna i acabeu-ho fent unes línies de iogurt ensucrat, amb l’ajuda d’una cullera.

El consell

  • Les sopes de fruita són mot refrescants! Sabeu que també poden anar molt bé com a primer plat? Proveu de triturar uns quants trossos de meló amb un iogurt. Serviu-la ben freda, amb trossets de pernil serrà per sobre. És deliciosa!
  • Si voleu donar un toc diferent a la sopa, proveu de posar-hi per sobre una boleta de gelat.
  • Aquesta recepta també queda boníssima si hi poseu, per sobre, uns trossets de poma tallats ben petits.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

04 nov - 10 des

Jornades del Llagostí de la Ràpita 2017

Del 4 de novembre al 10 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del...

09-10 des

Dolços de Nadal a Món Sant Benet

El mes de desembre, i per donar la benvinguda al Nadal, Món Sant Benet i la Fundació Alícia obren...

10 des

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

24 nov - 10 des

V Jornades del Romesco de Cambrils

Diversos restaurants de Cambrils ofereixen, del 24 de novembre al 10 de desembre, menús basats en el romesco,...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto