Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Tritureu el tros de síndria i, si la trobeu poc dolça, afegiu-hi sucre. Si no us sentiu segurs fent anar el túrmix, millor que demanem ajuda a un adult per fer aquest pas.
  2. Talleu el meló a dauets.
  3. Peleu les prunes i talleu-les, també a dauets.
  4. Poseu una mica de sucre al iogurt.
  5. Col·loqueu la sopa de síndria en un bol bonic o en una copa.
  6. Per sobre de la sopa, poseu els dauets de meló i de pruna i acabeu-ho fent unes línies de iogurt ensucrat, amb l’ajuda d’una cullera.

El consell

  • Les sopes de fruita són mot refrescants! Sabeu que també poden anar molt bé com a primer plat? Proveu de triturar uns quants trossos de meló amb un iogurt. Serviu-la ben freda, amb trossets de pernil serrà per sobre. És deliciosa!
  • Si voleu donar un toc diferent a la sopa, proveu de posar-hi per sobre una boleta de gelat.
  • Aquesta recepta també queda boníssima si hi poseu, per sobre, uns trossets de poma tallats ben petits.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

17 feb

Uriçada popular

La campanya gastronòmica dels Uriços de Sant Feliu de Guíxols celebra un dels moments més esperats...

17 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

19 feb

Taller de ferments

De 19.30 a 21.30 h Professor: Alex Pirla (Prabhu Sukh) Aquest taller té classes teòriques i pràctiques,...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto