Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Tritureu el tros de síndria i, si la trobeu poc dolça, afegiu-hi sucre. Si no us sentiu segurs fent anar el túrmix, millor que demanem ajuda a un adult per fer aquest pas.
  2. Talleu el meló a dauets.
  3. Peleu les prunes i talleu-les, també a dauets.
  4. Poseu una mica de sucre al iogurt.
  5. Col·loqueu la sopa de síndria en un bol bonic o en una copa.
  6. Per sobre de la sopa, poseu els dauets de meló i de pruna i acabeu-ho fent unes línies de iogurt ensucrat, amb l’ajuda d’una cullera.

El consell

  • Les sopes de fruita són mot refrescants! Sabeu que també poden anar molt bé com a primer plat? Proveu de triturar uns quants trossos de meló amb un iogurt. Serviu-la ben freda, amb trossets de pernil serrà per sobre. És deliciosa!
  • Si voleu donar un toc diferent a la sopa, proveu de posar-hi per sobre una boleta de gelat.
  • Aquesta recepta també queda boníssima si hi poseu, per sobre, uns trossets de poma tallats ben petits.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

III Nit del Gourmet Català

Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto