Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu cada cuixa en tres trossos (jo el que faig és separar el pernilet i la contracuixa la parteixo en dos).
  2. Tireu un raig d'oli de sèsam i un raig d'oli d'oliva en el tagín. Salpebreu el pollastre i enrossiu-lo per tots els costats. Un cop daurat, reserveu-lo.
  3. Talleu la ceba a la juliana. Retireu una mica d'oli del tagín si fos necessari i sofregiu la ceba durant uns minuts a foc lent. Quan sigui transparent, afegiu-hi totes les espècies i remeneu-ho.
  4. Incorporeu-hi de nou el pollastre i les pastanagues pelades. Cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho coure tapat a foc lent durant 1 h.
  5. Passat el temps, retireu tot el líquid de la cocció. Poseu-ho en un cassó i reduïu-lo juntament amb la mel. Deixeu que es concentri bé per obtenir una salsa amb una textura com de xarop.
  6. Mentrestant, talleu els carbassons en bastons i poseu-los al tagín.
  7. Torreu les ametlles i els anacards en una paella amb un raig d'oli d'oliva. Un cop torrats, afegiu-los al tagín i regueu-ho amb la salsa. Tapeu-ho i deixeu que tot cogui junt 5 min més.

Podeu servir aquest tagín de pollastre acompanyat de cuscús, arròs blanc o quinoa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto