Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu el llom de tonyina de manera que us quedin 4 peces d’una mida aproximada de 4 x 10 cm de gruix, d’uns 150 g cadascun.
  2. Arrebosseu-los en el sèsam pels 4 costats.
  3. Coeu a foc molt lent els lloms de tonyina en una planxa o paella grossa amb un petit raig d’oli. El secret és a l’hora de girar-los, perquè el sèsam dels 4 costats quedi ben enganxat, i la cocció: el sèsam i la carn han de quedar pràcticament crus.
  4. Mentrestant, poseu la mel i la salsa de soja en una paella i feu-la reduir uns quants minuts perquè agafi densitat.
  5. Renteu l’escarola i eixugueu-la bé.
  6. En un plat de vidre, si pot ser rectangular, col·loqueu en una banda l’escarola amb els germinats al damunt.
  7. Talleu delicadament els lloms de tonyina i disposeu-los en forma de ventall.
  8. Barregeu la salsa de mel i soja amb l’oli que us ha quedat i amaniu el plat.
  9. Decoreu-ho amb grans de sal grossa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto