Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu el llom de tonyina de manera que us quedin 4 peces d’una mida aproximada de 4 x 10 cm de gruix, d’uns 150 g cadascun.
  2. Arrebosseu-los en el sèsam pels 4 costats.
  3. Coeu a foc molt lent els lloms de tonyina en una planxa o paella grossa amb un petit raig d’oli. El secret és a l’hora de girar-los, perquè el sèsam dels 4 costats quedi ben enganxat, i la cocció: el sèsam i la carn han de quedar pràcticament crus.
  4. Mentrestant, poseu la mel i la salsa de soja en una paella i feu-la reduir uns quants minuts perquè agafi densitat.
  5. Renteu l’escarola i eixugueu-la bé.
  6. En un plat de vidre, si pot ser rectangular, col·loqueu en una banda l’escarola amb els germinats al damunt.
  7. Talleu delicadament els lloms de tonyina i disposeu-los en forma de ventall.
  8. Barregeu la salsa de mel i soja amb l’oli que us ha quedat i amaniu el plat.
  9. Decoreu-ho amb grans de sal grossa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto