Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Netegeu els bolets i talleu-los menuts.
  2. Com sempre que feu servir els fogons, demaneu ajuda a un adult. En una paella prou gran perquè hi càpiguen els tortel·linis, poseu-hi una cullerada de l’oli dels tomàquets secs i coeu-hi el gra d’all picadet, 1 mi.
  3. Afegiu-hi els bolets tallats i coeu-los fins que perdin l’aigua. Reserveu-los.
  4. Per a la salsa de pesto vermell: tritureu els tomàquets secs, les ametlles, la salsa de tomàquet, el parmesà i l’oli, fins a aconseguir una salsa uniforme de color vermell.
  5. Bulliu els tortel·linis seguint les indicacions del paquet i afegiu-loh a la paella on hi ha els bolets.
  6. Poseu-hi el pesto, remeneu-ho una mica i serviu-ho.

El consell

  • En aquesta recepta et proposem fer servir tortel·linis farcits de formatge, però també et quedarà un plat boníssim si compres pasta farcida de carn o de verdures.
  • Aquest pesto vermell va la mar de bé per acompanyar altres tipus de pasta. Pots provar de fer-lo la pròxima vegada que preparis espaguetis o tallarines.
  • Si t’agrada el gust de les herbes aromàtiques, pots acabar el plat posant-hi un polsim d’alfàbrega fresca o d’orenga per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23-25 jun

IV Campanya de la Llagosta a la Costa Brava

Aquest mes de juny podeu gaudir d’un dels productes mariners més gurmets: la llagosta. L’agrupació...

23-25 jun

Fira Internacional del Formatge

Llançà serà els dies 23, 24 i 25 de juny la capital del formatge. La primera Fira Internacional...

25-26 jun

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

25-26 jun

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto