Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Talleu la carn a tires llargues.
  2. Barregeu en un recipient gran la salsa de soja, la salsa 'hoisin', l’oli de sèsam, el romaní, el sucre, els alls picats i el vinagre d’arròs. Poseu-hi la carn i deixeu-ho macerar d’un dia a l’altre.
  3. Com sempre que feu servir els fogons, demaneu ajuda a un adult per coure la carn a la paella, a foc fort, amb un raig d’oli. Quan estigui a punt, reserveu-la.
  4. A la mateixa paella, sofregiu lentament, amb un raig d’oli, les cebes picades, uns 5 min.
  5. Poseu-hi les albergínies tallades a dauets i coeu-ho, a foc mitjà, fins que les albergínies canviïn de color i prenguin un to transparent.
  6. Retireu les albergínies i la ceba i poseu-hi el suc de la marinada. Feu-lo reduir a foc mitjà fins que prengui textura de salsa.
  7. Torneu a posar tots els ingredients a la paella, amb els anacards, remeneu-ho i serviu-ho amb els cogombres tallats a làmines. 

El consell

  • La salsa 'hoisin' és tan popular, a la Xina, com la salsa barbacoa ho és als Estats Units. La fan servir per a tot! La trobareu en establiments grans d’alimentació o en botigues especialitzades.
  • Si no trobeu salsa 'hoisin', poseu-hi una mica de salsa teriyaki o salsa barbacoa. Si no teniu cap d’aquestes dues salses, poseu-hi un parell de cullerades de mel.
  • Si no teniu vinagre d’arròs, no hi poseu res! No hi ha cap problema, quedarà molt bo, igualment.
  • El cap de mort és una part de la vedella molt magra i tendra. Són uns talls ideals per fregir o per fer a la planxa o a la brasa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: