Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu a coure les espatlles al forn (170 ºC durant 4 h) fins que la carn quedi ben melosa. Després, desosseu-les i reserveu-ne els ossos.
  2. Per a la gelatina de llet d’ovella: escalfeu la llet d’ovella amb la farigola. A continuació, afegiu-hi l’agar-agar i porteu-ho a ebullició. Coleu-ho i refredeu-ho en un motlle d’alumini de 20 x 30 cm.
  3. Per a la salsa: rostiu al forn els ossos de l’espatlla, els braons, la ceba tallada a la juliana i la pastanaga a rodelles amb un raig d’oli d’oliva a 190 ºC durant 1 h. Tot seguit, poseu-ho a bullir amb 1 l d’aigua. Reduïu-ho. A continuació, coleu-ho i rectifiqueu-ho de sal.
  4. Muntatge: disposeu un tall de xai cruixent; al costat, un rectangle de 2 x 6 cm de gelatina de llet d’ovella, i salseu-ho amb la salsa de xai.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 mai

El Masnou, terra de mar. Tast de vins i vianda freda

Descobriu el Masnou tot gaudint de la seva gastronomia amb l’itinerari “El Masnou, terra de mar”,...

12-28 mai

DTapes per Torredembarra 2017

Conèixer la vitalitat i la qualitat gastronòmica de Torredembarra a un preu molt ajustat serà possible...

26-28 mai

Aplec del caragol 2017

L’Aplec del Caragol de Lleida és un 'must' per als amants dels caragols i de la cuina d’aquests...

11-28 mai

Tàrraco a Taula 2017

Les jornades gastronòmiques Tarraco a Taula, que rememoren el passat romà de Tarragona, celebren enguany...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto