Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu a coure les espatlles al forn (170 ºC durant 4 h) fins que la carn quedi ben melosa. Després, desosseu-les i reserveu-ne els ossos.
  2. Per a la gelatina de llet d’ovella: escalfeu la llet d’ovella amb la farigola. A continuació, afegiu-hi l’agar-agar i porteu-ho a ebullició. Coleu-ho i refredeu-ho en un motlle d’alumini de 20 x 30 cm.
  3. Per a la salsa: rostiu al forn els ossos de l’espatlla, els braons, la ceba tallada a la juliana i la pastanaga a rodelles amb un raig d’oli d’oliva a 190 ºC durant 1 h. Tot seguit, poseu-ho a bullir amb 1 l d’aigua. Reduïu-ho. A continuació, coleu-ho i rectifiqueu-ho de sal.
  4. Muntatge: disposeu un tall de xai cruixent; al costat, un rectangle de 2 x 6 cm de gelatina de llet d’ovella, i salseu-ho amb la salsa de xai.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

30 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

30 set

10 anys del cicle A Taula!

L’any 2007 naixia al Poble-sec el projecte de divulgació gastronòmica A taula! Cicle de cultura...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto