Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

COMRàdio estrena el programa ‘Entaulats’

L’espai s’emet els dissabtes i diumenges de 12 a 14 h

COMRàdio - Entaulats (Carme Gasull & Josep Sucarrats)

COMRàdio - Entaulats (Carme Gasull & Josep Sucarrats)

La gastronomia torna a la graella de COMRàdio amb el programa ‘Entaulats’, dirigit per la periodista Carme Gasull. El programa s’emetrà els dissabtes i diumenges de 12 a 14 h entre el 29 de juliol i el 28 d’agost. Saber com omplir el rebost amb productes de temporada i de proximitat i descobrir d’on vénen, conèixer-ne les propietats nutricionals i informar sobre on comprar-los són els objectius de l’espai. Al voltant d’això, passaran pels seus micròfons cuiners, elaboradors, cellerers, crítics gastronòmics, escriptors i, fins i tot, dissenyadors, que donaran punts de vista inèdits sobre el món de la cuina. En la primera emissió hi participaran el xef Jaume Subirós i l’escriptor Miquel Berga per parlar dels 50 anys del Motel Empordà.

En cada programa, Gasull —que estarà acompanyada del periodista Josep Sucarrats, director de CUINA— farà un repàs a l’actualitat gastronòmica, comentarà blogs, llibres i músiques gormandes, i compartirà amb els oients dubtes culinaris i recomanacions de botigues i restaurants. La sommelier Meritxell Falgueras s’encarregarà de maridar les receptes que cinc xefs reconeguts oferiran cada cap de setmana. Demà i demà passat, el cuiner serà Quim Marqués, del restaurant El Suquet de l’Almirall (Barcelona). En les següents edicions, hi intervindran Jordi Anglí (L’Auca, Barcelona), Ignasi Camps (Ca l’Ignasi, Cantonigròs), Matías Fernández (Quinoa, Falset) i Iolanda Bustos (La Calèndula, Girona).

Totes aquestes receptes es publicaran setmanalment a Cuina.cat.

* ‘Entaulats’. COMRàdio. Dissabtes i diumenges, de 12 a 14 h.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
292CUINA portada

TOCA TORNAR A L'ESCOLA! IDEES I RECEPTES PERQUÈ ELS NENS APRENGUIN CUINANT

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Arnau Muñío

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: