Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

10 restaurants on menjar cargols

Un mol·lusc terrestre que tant aixeca passions com provoca ganyotes. Us proposem deu restaurants on degustar-los!

CUINA.CAT

29/05/2019
01 La Huerta

La Huerta

La Huerta

Més de 50 anys d’història avalen aquest restaurant, que ja va per la tercera generació de la nissaga familiar de cuiners. Situat just al davant del mercat de fruites i verdures, els productes de l’horta de Lleida i els de proximitat són, és clar!, els grans protagonistes d’una carta que manté els plats tradicionals però sense renunciar a la innovació. Entre tantes delícies, no us oblideu pas de tastar els seus cargols a la llauna!

  • La Huerta. Av. de Tortosa, 7. Lleida.
  • Tel. 973 24 50 40.
02 Cargols

Cargols

Cal Pep

Els cargols a la llauna són una de les propostes més delicioses que trobareu en aquest local, de tracte familiar i ambient popular, per començar un àpat basat en la bona cuina casolana a preus ajustats, amb predomini de propostes a la brasa, on la carn és la gran protagonista. Un espai on degustar plats de l’anomenada cuina de sempre, amb una bona relació qualitat-preu.

  • Cal Pep. Sant Martí, 70. Lleida.
  • Tel. 973 22 24.63.
03 Xalet Suís

Xalet Suís

Xalet Suís

Des del 1982, a més de les fondues obligades pel seu nom i per l’aspecte exterior (una casa suïssa), aquest restaurant proposa plats d’autor i una gastronomia d’alta qualitat. Una carta que no deixa de banda, tampoc, el producte estrella de les terres de Ponent: els cargols a la llauna són la seva aposta per la tradició. L’establiment forma parte del grup La Huerta, amb el xef Jordi Balasch al capdavant.

  • Xalet Suís. Av. de l’Alcalde Rovira Roure, 9. Lleida.
  • Tel. 973 23 55 67.
04 Cal Nenet

Cal Nenet

Cal Nenet

Al municipi de Juneda i amb més de 40 anys d’història, aquest restaurant familiar està especialitzat en cuina casolana, amb els cargols com a plat estrella: us els cuinaran a la llauna, a la sal, a la gormanda, a la brutesca i amb samfaina! Degusteu-los envoltats de natura enmig d’una calma absoluta. Un local on tastar les antigues fórmules gastronòmiques de la zona amb plats més actuals.

  • Cal Nenet. Partida de Butsènit, 38. Lleida.
  • Tel. 973 26 00 16.
05 Els Trulls

Els Trulls

Els Trulls

Aquesta braseria de cuina catalana és un dels locals referents en l’elaboració de cargols a la brasa. Envoltats de parets de pedra i amb un estil pintoresc, podreu acompanyar els mol·luscs de bons plats de carn, també a la brasa. Un espai amb una llarga tradició, d’aquells que mereixen una visita si esteu a la capital del Segre. I, els dijous, després de sopar, versions musicals i rumbes per pair bé!

  • Els Trulls. La Palma, 21. Lleida.
  • Tel. 973 26 80 27.
06 L'hortet

L'hortet

L'hortet

Núria Torra, des del 2014, és la mestressa del nou L’hortet, al bell mig de la ciutat, on ha fet realitat el seu somni i ofereix cuina mediterrània autèntica amb un toc creatiu. La seva màxima és que els amants dels plats casolans puguin viure tota una experiència gastronòmica, especialment si us decanteu pels cargols a la llauna amb allioli i vinagreta.

  • L'hortet. Torres de Sanui, 12. Lleida.
  • Tel. 973 24 75 48.
07 L'Àlzumar

L'Àlzumar

L'Àlzumar

Els cargols a la llauna, l’especialitat de la zona, són una de les moltes propostes gastronòmiques que trobareu en aquest restaurant de cuina mediterrània amb arrels tradicionals. Amb una aposta pel producte de quilòmetre zero, el local ofereix, a més dels plats de la carta, tapes, mitges racions i una rebosteria totalment casolana. Un bon lloc per conèixer si esteu de pas per Lleida, segur que us sorprendrà.

  • L'Àlzumar. Sant Martí, 59. Lleida.
  • Tel. 973 24 74 13.
08 Lo Caragol

Lo Caragol

Lo Caragol

Amb una àmplia experiència en la cuina dels cargols —com el seu nom indica—, aquest local els cuina en diferents varietats: a la llauna, a la gormanda, al foc de llenya, amb oli d’oliva, a la brasa… Un restaurant d’ambient familiar on tastar la cuina de sempre, amb plats elaborats amb producte autòcton i sabors autèntics.

  • Lo Caragol. Sant Hilari, 38. Lleida.
  • Tel. 973 22 54 04.
09 Celler del Roser

Celler del Roser

Celler del Roser

Caragols pujant pel carrer de Cavallers és la denominació de la versió gormanda a l’estil del celler que trobareu en aquest restaurant, on també us els oferiran a la llauna amb allioli o vinagreta. A banda dels cargols, aquest establiment emblemàtic del centre històric de Lleida destaca pels plats de bacallà i d’arròs (de bolets, caldós, de marisc…). Cuina tradicional catalana amb tocs innovadors.

10 Ferreruela

Ferreruela

Ferreruela

La brasa, una tècnica culinària ancestral, pren en aquest restaurant una nova dimensió combinant-la amb mètodes avantguardistes per cuinar productes que tradicionalment no es preparaven a la brasa. Hi trobareu cuina elaborada amb producte de proximitat i de temporada, amb la voluntat d’identificar-la amb el sabor de la memòria i la tradició. Demaneu els cargols a l’estil de la Maria Teresa, amb allioli.

  • Ferreruela. Bobalà, 8. Lleida.
  • Tel. 973 22 11 59.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto