Troba la teva recepta

4 lectures per al mes de juliol

Aprofiteu per llegir sobre gastronomia durant les vacances d'estiu!

CUINA.CAT

17/06/2019
01 De carne y hueso

De carne y hueso

De carne y hueso

A les pàgines de 'La Vanguardia', la periodista Cristina Jolonch ha entrevistat desenes de xefs d'arreu del món. Aquest llibre és un recull d'aquestes entrevistes amb una visió de la gastronomia actual. Les fites del món culinari es resumeixen en aquestes pàgines, amb xerrades amb 40 personatges que han marcat el ritme de l'alta cuina a l'Estat espanyol, des de Ferran Adrià fins a Carme Ruscalleda.

  • De carne y hueso. Cristina Jolonch.
  • Libros de Vanguardia. 400 pàg.
  • Preu: 22 €
02 Reinventando la pasta

Reinventando la pasta

Reinventando la pasta

La pasta és un aliment consumit des de fa centenars d'anys, i la seva trajectòria històrica indica que ha estat acompanyada amb tot tipus de salses i guarnicions. Hi ha moltes maneres de menjar pasta, i totes són boníssimes. En aquest llibre en trobareu algunes de molt originals.

  • Reinventando la pasta. William Ledeuil.
  • Ed. Librooks. 224 pàg.
  • Preu: 35 €
03 Vegetariano flexible

Vegetariano flexible

Vegetariano flexible

Cada cop som més conscients dels nostres hàbits nutricionals, cosa que ha portat al naixement de moviments com el vegetarianisme o el veganisme. No obstant això, molts encara no donem aquest pas, malgrat que volem menjar més verdures i hortalisses. Si voleu menjar sa, amb predomini dels vegetals, però sense renunciar a la carn i al peix, aquest és el vostre llibre!

  • Vegetariano flexible. Jo Pratt.
  • Ed. Cinco Tintas. 192 pàg.
  • Preu: 21,95 €
04 50 chefs que debes conocer para ser un buen foodie

50 chefs que debes conocer para ser un buen foodie

50 chefs que debes conocer para ser un buen foodie

El món de la gastronomia és immens, des de nous platets elegants que juguen amb el paladar fins a plats casolans reinventats que ens recorden temps passats. Diferents experiències que volem conèixer en la seva totalitat. Si voleu ser uns grans aficionats a la bona cuina i el bon menjar, aquí trobareu un recorregut per les carreres professionals de 50 xefs que heu de conèixer.

  • 50 chefs que debes conocer para ser un buen foodie. Murnau den Linden.
  • Ed. Planeta Gastro. 128 pàg.
  • Preu: 16,50 €

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

18 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

18 oct

'Cosa/Cos' de Les Impuxibles

A través d'un poemari en viu, una selecció personal de poemes de dones, es visibilitza el procés...

18 oct

1es Jornades Gastronómiques Km 0 a l'Alta Ribagorça

Interessats a tastar els productes locals de l'Alta Ribagorça? Els caps de setmana de l'11 d'octubre al 3...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto