Troba la teva recepta

4 lectures per al mes de juliol

Aprofiteu per llegir sobre gastronomia durant les vacances d'estiu!

CUINA.CAT

17/06/2019
01 De carne y hueso

De carne y hueso

De carne y hueso

A les pàgines de 'La Vanguardia', la periodista Cristina Jolonch ha entrevistat desenes de xefs d'arreu del món. Aquest llibre és un recull d'aquestes entrevistes amb una visió de la gastronomia actual. Les fites del món culinari es resumeixen en aquestes pàgines, amb xerrades amb 40 personatges que han marcat el ritme de l'alta cuina a l'Estat espanyol, des de Ferran Adrià fins a Carme Ruscalleda.

  • De carne y hueso. Cristina Jolonch.
  • Libros de Vanguardia. 400 pàg.
  • Preu: 22 €
02 Reinventando la pasta

Reinventando la pasta

Reinventando la pasta

La pasta és un aliment consumit des de fa centenars d'anys, i la seva trajectòria històrica indica que ha estat acompanyada amb tot tipus de salses i guarnicions. Hi ha moltes maneres de menjar pasta, i totes són boníssimes. En aquest llibre en trobareu algunes de molt originals.

  • Reinventando la pasta. William Ledeuil.
  • Ed. Librooks. 224 pàg.
  • Preu: 35 €
03 Vegetariano flexible

Vegetariano flexible

Vegetariano flexible

Cada cop som més conscients dels nostres hàbits nutricionals, cosa que ha portat al naixement de moviments com el vegetarianisme o el veganisme. No obstant això, molts encara no donem aquest pas, malgrat que volem menjar més verdures i hortalisses. Si voleu menjar sa, amb predomini dels vegetals, però sense renunciar a la carn i al peix, aquest és el vostre llibre!

  • Vegetariano flexible. Jo Pratt.
  • Ed. Cinco Tintas. 192 pàg.
  • Preu: 21,95 €
04 50 chefs que debes conocer para ser un buen foodie

50 chefs que debes conocer para ser un buen foodie

50 chefs que debes conocer para ser un buen foodie

El món de la gastronomia és immens, des de nous platets elegants que juguen amb el paladar fins a plats casolans reinventats que ens recorden temps passats. Diferents experiències que volem conèixer en la seva totalitat. Si voleu ser uns grans aficionats a la bona cuina i el bon menjar, aquí trobareu un recorregut per les carreres professionals de 50 xefs que heu de conèixer.

  • 50 chefs que debes conocer para ser un buen foodie. Murnau den Linden.
  • Ed. Planeta Gastro. 128 pàg.
  • Preu: 16,50 €

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

20 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto